Metallimusiikki.net

Juha-Matti Catamenian laulajaksi.

  • Julkaistiin tiistaina 14.12.2010.
  • Luettu 1966 kertaa
  • Bändit:

Oululainen Catamenia kiittää kaikkia vokalistin virkaa hakeneita henkilöitä. Yhtye kiittää nimeltä erityisesti Agathodaimonin Ashia ja Olli-Jukka Mustosta. Uudeksi Catamenian laulajaksi valittiin All Against -nimisen yhtyeen parissa toimiva Juha-Matti Perttunen. Perttunen osoittautui parhaaksi vaihtoehdoksi karismansa, asenteensa ja monipuolisen laulutyöskentelyn vuoksi. Metallibändi kertoi lokakuun alussa yhtyeen kokoonpanossa koetun mullistuksia, kun peräti neljä jäsentä vaihtui. Yksi jäsenistä oli vokalisti Kari Vähäkuopus, joka toimi ryhmän jäsenenä yli vuosikymmenen ajan. Vähäkuopus yhdessä basisti Toni Kansanojan, rumpali Mikko Nevanlahden ja kitaristi Ari Nissilän kanssa poistuivat Catameniasta useista syistä johtuen. Syyt liittyivät mm. kiinnostuksen ja ajan puutteeseen ja muihin bändiprojekteihin.

Catamenia nimesi aikaisemmin kolme korvaavaa pelimannia aikaisemmin väistyneiden tilalle. Uudeksi basistiksi nimettiin Mikko Hepo-oja, rumpaliksi Tony Qvick ja kitaristiksi Sauli Jauhiainen. Hepo-oja on jo aikaisemmin tuttu Catamenialle, sillä hän osallistui bändin parissa toimimiseen vuoden 2005 aikana, kun yhtye toteutti “Winternight Tragedies” -kiekkoa. Catamenian perustajajäsenistä on jäljellä enää kitaristi Riku Hopeakoski.

Yhtye julkaisi huhtikuussa 2010 viimeisimmän studioalbuminsa. Albumi sai nimekseen “Cavalcade“. Se on bändin levytysuralla järjestyksessä yhdeksäs kokopitkä. Albumi julkaistiin Massacre Recordsin kautta. Levyllä käy vierailemassa edesmenneen Sentencedin ja nykyisen Poisonblackin keulahahmo Ville Laihiala kappaleessa “Blood Trails”.

Catamenia on:

  • Juha-Matti Perttunen (laulu)
  • Riku Hopeakoski (kitara)
  • Sauli Jauhiainen (kitara)
  • Mikko Hepo-oja (basso)
  • Tony Qvick (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.