Metallimusiikki.net

Kalmah äänitti albumin rytmikitarat.

 • Julkaistiin sunnuntaina 28.10.2007.
 • Luettu 1270 kertaa
 • Bändit:

Kalmahin miehet seisovat pikimustaa taustaa vasten pukeutuneina kukin mustiin vaatteisiin. Heistä jokaisella (viisi kappaletta) pitkät heviletit päässään. Miehillä lyhythihaiset paidat yllään.Oulusta

Kalmah , joka on kotimainen melodista death metallia mouruava iskuryhmä, kertoo kitaristi Antti Kokon suulla, että uuden albumin rytmikitarat on nyt äänitetty. Bändi siirtyi studiotiloihin 13. päivä kuluvaa kuukautta. Kiekko on tarkoitus saada tyrkättyä ihmisten ilmoille aikaisin ensi vuoden alussa.

Kitaristi A. Kokko kertoo kaikki levyn kitaralla luotavat melodiat ja muutemien soolo-osuuksienkin olevan nyt hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Hän toteaa olevansa erittäin tyytyväinen tämänhetkisiin tuloksiin. Biisit toimivat hyvin. Mies valotti äänittäneensä pari päivää sitten kaikki melodiat ja nauhoitti samaan hengenvetoon pari sooloakin.

Nyt Kokko kertoo Kalmahin ottavan kuukauden ajan taukoa. Sen jälkeen ryhmä ryhtyy äänittelemään bassoraitoja, kosketinsoitinkuvioita ja siitä sitten myös lauluosuuksia. Äänitystyöt ajoittuvat siis joulukuulle. Levy on tarkoitus miksata tammikuussa. Paussin aikana kitaristi kertoo bändin keskittyvän täällä Suomessa tehtävien konserttien soittamiseen — yhtyeen on tarkoitus soitella live-esiintymisiä joulukuun alussa.

Yhtyeen tuorein albumi on Kalmahin järjestyksessä neljäs. Kiekon nimi on “The Black Waltz” ja se ilmestyi viime vuonna. Levy on seuraaja yhtyeen vuonna 2003 julkaisemalle “Swampsong”-opukselle. Uusi levy on siinä mielessä erityinen, ettei sillä kuulla bändin varhaista kosketinsoittaja Marco Sneckia.

Kalmah kertoi 13. lokakuuta aloitelleensa parin vuoden hiljaiselon jälkeen uuden albumin äänittämistä. Se ryhtyi tuona päivänä äänittämään viidettä albumiaan. Bändi kertoi tuohon aikaan halunneensa ryhtyä työstämään uutta musiikkimateriaalia rauhassa ja miettiä jokaisen kiekolla kuultavan elementin valmiiksi paikoilleen. He tekivät kuukausi sitten demon, joka avitti miehiä valmistautuvaan tulevaan koitokseen.

“The Black Waltz” -albumin kappaleet:

 1. Defeat
 2. Bitter Metallic Side
 3. Time Takes Us All
 4. To the Gallows
 5. Svieri Doroga
 6. The Black Waltz
 7. With Terminal Intensity
 8. Man of the King
 9. The Groan of Wind # Mindrust
 10. One from the Stands
 11. This Mortal Coil” (Japanin-version bonuskappale)

Kalmah on:

 • Antti Kokko (kitara)
 • Pekka Kokko (öaulu ja kitara)
 • Janne Kusmin (rummut)
 • Timo Lehtinen (basso)
 • Marco Sneck (kosketinsoittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.