Metallimusiikki.net

Kalmah: "Seventh Swamphony"

 • Julkaistiin maanantaina 03.06.2013.
 • Luettu 1687 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen piirros olennosta, jonka yllä Kalmah-logo valkoisella mustaa taustaa vasten.Julkaistaan 14.6.2013

Suomalainen, tai suomaalainen, metalliyhtye Kalmah on jo saanut mairittelevia arvosanoja 14.6. ilmestyvästä "Seventh Swamphony" -albumistaan. Kiekko on arvosteltu useissa nettilehdissä, kuten Metal Reviewsissä, jossa se sai pisteet 95/100. Kalmahin uutukainen julkaistaan Suomessa ja Euroopassa 14. kesäkuuta, tosin Britanniassa kolmea päivää myöhemmin. Kanadan ja Yhdysvaltojen markkinoille se saapuu 18.6. ja Japaniin 26.6. Kahdeksan biisiä sisältävän albumin singlekappale "Seventh Swamphony" on laitettu digitaalisen musiikin kauppoihin, kuten iTunesiin. "Seventh Swamphony" on ryhmän seitsemäs albumi. Sen julkaisee Spinefarm Records seuraajaksi vuoden 2010 "12 Gauge" -nimiselle opukselle.

Noin 15 vuotta toiminut Kalmah tarjoaa uutukaislevyllään kahdeksan biisiä. Ne ovat mediatiedotteen mukaan tämän oululaisyhtyeen tavaramerkkisoundilla varustettuja, ja melodisia death metal -tyylin luomuksia, joita aika ajoin "eeppinen surumielisyys" leimaa.

Albumi nauhoitettiin Kemissä Tico-Tico Studioilla. Biisit miksattiin ja masteroitiin Ruotsissa Fascination Street Studioilla. Kalmahin soolokitaristi Antti Kokko mieltää tämän albumin virstanpylvääksi. Albumilla on uusi kosketinsoittaja tuomassa raikasta särmää soundiin. Sitä kuullaan livenä seuraavan kerran Nummirockissa, jota vietetään 20.–22.6. sekä Qstockissa kesäkuun lopussa ja vielä Dark River -festivaalissa elokuun puolen välin tienoilla.

"Seventh Swamphony" -albumin kappaleet:

 1. Seventh Swamphony
 2. Deadfall
 3. Pikemaster
 4. Hollo
 5. Windlake Tale
 6. Wolves on the Throne
 7. Black Marten´s Trace
 8. The Trapper

Kalmah on:

 • Pekka Kokko (laulu ja kitara)
 • Antti Kokko (kitara)
 • Veli-Matti Kananen (kosketinsoittimet)
 • Timo Lehtinen (basso)
 • Janne Kusmin (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.