Metallimusiikki.net

Lacuna Coililta uusi albumi.

 • Julkaistiin tiistaina 25.03.2008.
 • Luettu 821 kertaa
 • Bändit:

Kuusihenkisen Lacuna Coil -bändin jäsenet seisovat sikin sokin ulkoilmassa pukeutuneina mustiin vaatteisiin. Etualalla seisoo ja käsiään ojentelee mustahiuksinen Cristina Scabbia, jolla mustaa meikkiä silmien ympärillä ja punaiset huulet.Etualalla Cristina Scabbia

Italian Milanosta käsin operoivan Lacuna Coil -bändin mieslaulaja Andrea Ferro kertoo hänellä olleen viime aikoina äärimmäisen kiireistä, koska hän on tehnyt kovasti töitä seuraavan Lacuna Coil -albumin kanssa. Levy alkaa jo ottaa lopullista muotoaan. Yhtye kokee olevansa tällä hetkellä sopivassa mielentilassa, jossa luovuus todella kukoistaa. Bändi haluaa kuitenkin tehdä vielä runsaasti uusia biisejä ennen kuin se kehtaa kutsua levyn olevan valmis. Uudella pitkäsoitolla ei ole vielä nimeä, mutta se on tarkoitus julkaista vielä tämän vuoden puolella. Alustavaksi julkaisuhetkeksi on ilmoitettu syyskuu.

Mieslaulaja kertoo olevan vielä melko aikaista lähteä puhumaan uudesta albumista ja seuraajasta vuonna 2006 ilmestyneelle “Karmacode”-opukselle, mutta bändi on joka tapauksessa panemassa biisejä läjään ja etsimässä niille parasta mahdollista tuottajaa.

Uuden albumin musiikkimateriaali ja -tyyli on yhtyeen naislaulaja Cristina Scabbian mukaan sellaista, että se jättää kuuntelijan leuan auki. Tällä kertaa bändi on halunnut kokeilla rajojaan ja yrittää uusien ideoiden istuttamista biiseihinsä. Lacuna Coil haluaa tehdä jotain aivan uudenlaista, jotain sellaista mikä “rokkaa naamoja kovemmin kuin koskaan aiakisemmin”, mutta tuntuvan silti tutulta ja turvalliselta Lacuna Coililta. Cristina Scabbia paljasti näitä tuntemuksiaan tulevasta goottimetallikiekosta brittilehti Kerrangille.

“Karmacode”-albumin kappaleet:

 1. Fragile
 2. To the Edge
 3. Our Truth
 4. Within Me
 5. Devoted
 6. You Create
 7. What I See
 8. Fragments of Faith
 9. Closer
 10. In Visible Light
 11. The Game
 12. Without Fear
 13. Enjoy the Silence (Depeche Mode -cover)
 14. Without a Reason (Japanin-version bonuskappale)

Lacuna Coilin “Karmacode” on yhtyeen järjestyksessä neljäs studioalbumi. Se julkaistiin laajassa kaavassa Euroopan alueella 31. maaliskuuta 2006. Kiekko on myynyt kotimaassaan yli 33 000 kopiota ja maailmanlaajuisesti peräti 490 000 yksikköä. Albumi on seuraaja yhtyeen vuonna 2002 luomalle “Comalies”-pitkäsoitolle.

Lacuna Coil on:

 • Cristina Scabbia (laulu)
 • Andrea Ferro (laulu)
 • Marco Coti Zelati (basso)
 • Cristiano Migliore (kitarat)
 • Marco ‘Maus’ Biazzi (kitarat)
 • Cristiano ‘CriZ’ Mozzati (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.