Metallimusiikki.net

Lamb Of God -rumpali uutisoi.

  • Julkaistiin tiistaina 10.07.2007.
  • Luettu 871 kertaa
  • Bändit:

Lamb Of God -nimisen bändin neljä mustanpuhuvaa mieshahmoa seisoo rivissä suurta osittain valaistua merensinistä seinää vasten. Etualalla mustiin pukeutunut mies, jolla puolipitkät mustat hiukset ja kasvoilla parin päivän sänki.Rumpali turinoi

Thrash metal -ryhmä Lamb Of God uutisoi rumpali Chris Adlerin suulla kertomalla bändin viime aikojen tapahtumista. Sen jälkeen kun bändi oli keikkaillut keväällä yhdessä Gojiran, Machine Headin ja Triviumin kanssa, päätti LOG vyöryttää joukkueensa kohti Japania, Australiaa ja sitten Uutta-Seelantia muutaman viikon aikavälillä. Rumpali kertoo kokeneensa uskomattomia keikkoja ja tapaamisia edellä mainituissa paikoissa — hän kokee etenkin paikkakuntalaisten lämpimän vastaanoton iloiseksi asiaksi. Bändi aikookin jossain vaiheessa lähteä uudelleen soittamaan metalliaan em. maihin.

Sen jälkeen kun bändi oli palannut takaisin kotimaahansa, sillä oli hädin tuskin aikaa nukkua pois reissun väsymykset, kun oli jo taas lennettävä rapakon yli kohti läntistä Eurooppaa. Euroopassahan ryhmä valesi lavalta lavalle kuukauden päivät. Keikkaputki kattoi esiintymisiä useimmissa eurooppalaisissa kesän ajan musiikkifestivaaleissa, joiden lisäksi he pääsivät esiintymään myös Pohjoisissa maissa. Kyseinen matka oli bändille suurempi menestys kuin he olivat osanneet odottaa. Lamb Of God oli tehnyt samanlaisen reissun useita vuosia sitten, mutta tämänkertainen ylitti kaikki odotukset. Rummuntakoja Adler tietää kertoa omakohtaisten kokemustensa perusteella, että sana Lamb Of Godista on kiirinyt pitkin poikin planeettaa. Yhtye teki nimittäin tällä kiertueellaan uransa suurimmat esiintymiset — esimerkiksi Download-festareilla oli yleisöä suunnilleen 75 000 hengen edestä.

Chris Adler kertoo olleen uskomaton ja henkeä salpaava elämys esiintyä suuren yleisön edessä. Hän kertoo olevansa kiitollinen päästessään toteuttamaan sen, eikä tule unohtamaan sitä eläessään. Noinkin suuren yleisön edessä soittaminen oli hänelle unelma, joka vihdoin toteutui.

Sillä aikaa kun LOG:in miehistö oli Länsi-Euroopassa, bändi kutsuttiin osallistumaan ja soittamaan Metal Hammer Awards -kilpailussa. Rumputaituri paljastaa nyt, ettei hänellä ollut aavistustakaan siitä mitä siellä tulisi tapahtumaan, sillä hän ei ollut aikaisemmin ehtinyt tutustumaan ko. paikkaan. Se kuitenkin paljastui samanlaiseksi musiikkijuhlaksi kuin esimerkiksi Grammy-kilpailu Brittein saarilla: paikalla oli punaista mattoa ym.

Yhtye saapui taas kotimaahansa vasta muutamia päiviä sitten, mutta joutui oitis valmistelemaan esiintymistään Ozzfest-tapahtumassa. Bändi siirtyy lentokoneella Seattleen aivan lähipäivinä. Ozzfestin on tarkoitus käynnistyä 12. päivä Seattlessa (Washingtonissa).

Adler kertoo viime aikojen tapahtumia olleen valtavasti, joista ainakin osa tullaan paljastamaan “Sacrament”-DVD:llä.

Lamb Of God on:

  • Randy Blythe (aulu)
  • Willien Adler (kitara)
  • Mark Morton (kitara)
  • John Campbell (basso)
  • Chris Adler (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.