Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Leave's Eyes aloittaa DVD-julkaisun työstämisen.

  • Julkaistiin torstaina 19.10.2006.
  • Luettu 966 kertaa
  • Bändit:

Saksalais-norjalainen metallibändi Leave’s Eyes tulee julkaisemaan ensimmäisen DVD-levynsä piakkoin — julkaisua ryhdytään työstämään joulun alla. Bändin laulaja Liv Kristine Espenaes Krull ja Atrocityn jäsenet, joista Leave’s Eyesin kokoonpano muodostuu, eivät ole vielä nimenneet tulee DVD-julkaisua, mutta sen kerrotaan sisältävän ainakin täyspitkän elokuvan!

Leave’s Eyesin tuleva DVD-julkaisu sisältää siis täyspitkän elokuvan, mutta se sisältää toki myös paljon kiinnostavaa informaatiota bändistä yms. Bändi on itse asiassa kaavaillut aikovansa järjestää sisä- ja ulkotiloissa järjestettävän keikan, joka on tarkoitus nauhoittaa — keikasta kuvattua materiaalia olisi sitten tarkoitus survoa DVD:lle.

Bändi viimeisin EP-julkaisu, nimeltään “Legend Land”, kipusi hiljattain saksan levylistan sijalle n:o 75. “Legend Land” julkaistiin myös Pohjois-Amerikassa Napalm Recordsin kautta viime heinäkuun lopussa.

Leave’s Eyes -bändi on vahvistettu esiintymään Blind Guardian -yhtyeen “tukena” sen tulevalla Pohjois-Amerikan kiertueella, joka on alkava Arizonan Phoenixista tulevan kuukauden 8. päivä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 109 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.