Metallimusiikki.net

Leave's Eyes aloittaa DVD-julkaisun työstämisen.

  • Julkaistiin torstaina 19.10.2006.
  • Luettu 1012 kertaa
  • Bändit:

Saksalais-norjalainen metallibändi Leave’s Eyes tulee julkaisemaan ensimmäisen DVD-levynsä piakkoin — julkaisua ryhdytään työstämään joulun alla. Bändin laulaja Liv Kristine Espenaes Krull ja Atrocityn jäsenet, joista Leave’s Eyesin kokoonpano muodostuu, eivät ole vielä nimenneet tulee DVD-julkaisua, mutta sen kerrotaan sisältävän ainakin täyspitkän elokuvan!

Leave’s Eyesin tuleva DVD-julkaisu sisältää siis täyspitkän elokuvan, mutta se sisältää toki myös paljon kiinnostavaa informaatiota bändistä yms. Bändi on itse asiassa kaavaillut aikovansa järjestää sisä- ja ulkotiloissa järjestettävän keikan, joka on tarkoitus nauhoittaa — keikasta kuvattua materiaalia olisi sitten tarkoitus survoa DVD:lle.

Bändi viimeisin EP-julkaisu, nimeltään “Legend Land”, kipusi hiljattain saksan levylistan sijalle n:o 75. “Legend Land” julkaistiin myös Pohjois-Amerikassa Napalm Recordsin kautta viime heinäkuun lopussa.

Leave’s Eyes -bändi on vahvistettu esiintymään Blind Guardian -yhtyeen “tukena” sen tulevalla Pohjois-Amerikan kiertueella, joka on alkava Arizonan Phoenixista tulevan kuukauden 8. päivä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.