Metallimusiikki.net

Leaves' Eyes julkaisee DVD:n maaliskuussa.

 • Julkaistiin lauantaina 13.10.2007.
 • Luettu 1039 kertaa
 • Bändit:

Viisi mustiin pukeutunutta miestä seisoo punaiseen mekkoon ja mustaan korsettiin pukeutuneen Liv Kristinen ympärillä, vierillä. He seisovat ulkoilmassa sinisen taivaan alla lumisessa maastossa.Kuva: Kai Joachim

Saksalais-norjalainen metallibändi Leaves’ Eyes , jonka perusti entinen Theatre Of Tragedyn laulajatar Liv Kristine Espenæs Krull ja lauma Atrocityn jäseniä, kertoo nyt kuvaavansa konsertin Belgiassa tulevaa DVD-julkaisuaan varten. Yhtye konsertoi 20. päivä kuluvaa kuukautta belgialaisen Metal Female Voices Fest -tapahtuman esiintymislavalla Wiezen kaupungissa. Koko keikka on tarkoitus taltioida ammattimaisen kameramiehistön toimesta. Konserttilavan lavastukseen kuuluu erikoisesti suuri viikinkialus. Valokuva aluksen miniatyyriversiosta löytyy täältä. Live-DVD:n julkaisun sopii odottaa tapahtuvan jossain vaiheessa ensi vuoden maaliskuuta.

Bändin keulahahmona toimiva Liv Kristine kertoo, että hän ja Alex reissasivat miehistönsä kanssa Norjan länsirannikon henkeäsalpaavissa maisemissa. Reissu alkoi naisen kotikaupungista Stavangerista. He kuvasivat niin aurinkoisina kuin sateisinakin päivinä. He tekivät matkallaan myös runsaasti haastatteluja, joista osa yhdessä Livin perheenjäsenten kanssa. Hän kertoo reissulla taltioidusta materiaalista valtaosan julkaistavan tulevalla DVD:llä. Naisen mukaan bändille oli samalla tärkeää ottaa luontokuvia tulevaa Metal Female Voices Fest -tapahtumaa varten, sillä he haluavat näyttää yleisölle olevansa lähellä luontoa ja että Norja on aina osa Leaves’ Eyesia.

Sinfonista metallia soittavan Leaves’ Eyes -yhtyeen tuorein EP-kiekko on “Legend Land”. Se saavutti Saksan levylistalla korkeimmillaan sijan 75. Kiekko julkaistiin myös Pohjois-Amerikassa viime vuoden heinäkuun viimeisellä viikolla Napalm Recordsin kautta. Kiekolla kuultavasta kappaleesta nimikkobiisistä luotiin myös musiikkivideo.

“Legend Land” -EP:n kappaleet:

 1. Legend Land
 2. Skraelings
 3. Viking’s Word
 4. The Crossing
 5. Lyset
 6. Legend Land (Extended Version)

Leaves’ Eyes on:

 • Liv Kristine Espenæs Krull (laulu)
 • Thorsten Bauer (kitara)
 • Mathias Röderer (kitara)
 • Christian Lukhaup (basso)
 • Moritz Neuner (rummut)
 • Alexander Krull (laulu ja ohjelmointi)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.