Metallimusiikki.net

Leaves' Eyes julkaisee "Symphonies of the Night" -albumin loppuvuodesta 2013

  • Julkaistiin sunnuntaina 12.05.2013.
  • Luettu 925 kertaa
  • Bändit:

Saksalais–norjalainen sinfonisen metallin tekijä Leaves’ Eyes uutisoi torstaina Saksasta Mastersound Studioilta käsin, että loppuvuodesta 2013 ilmestyvän "Symphonies of the Night" -albumin äänitystyöt ovat lauluraitojen osalta nyt päättyneet. Miksaamisvaihe on jo lähtenyt käyntiin. Yhtye pyrkii nostamaan uutukaislevynsä tuotannollisen lopputuloksen "Meredead"-kiekkoa parempaan suuntaan soundien, mukaan lukien vokaaliraitojen, osalta. Yhtyeen naislaulaja Liv Kristine Espenaes Krull kertoo olleen ilo päästä kehittämään laulutaitoja ja -tekniikkaa bändin tukemana. Hän kuvailee albumia ytimeen asti raskaaksi ja unenomaiseksi. Kiekon tuottajana toimii Liv Kristinen aviomies ja bändin toinen vokalisti Alexander Krull.

Ennen seuraavaa Leaves’ Eyesin albumia Liv Kristine käy vierailemassa färsaarelaisen Týr-yhtyeen seuraavalla, vielä nimettömällä, studioalbumilla. Hän laulaa dueton Týrin oman vokalistin kanssa biisiin "The Lay of Our Love". Tämä viikinkimetallialbumi pyritään julkaisemaan syksyllä 2013. Leaves’ Eyesin ja Týrin välillä koettiin edellisen kerran yhteistyötä edellisvuoden Wacken Open Airissa, kun Týrin laulaja Heri Joensen esiintyi konsertin aikana Leaves’ Eyesin kanssa.

Leaves’ Eyesin edellinen levy, vain digitaalisesti julkaistu "Melusine"-EP, ilmestyi joulukuussa 2011 Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Se sisältää neljä aikaisemmin julkaisematonta kappaletta.

Leaves’ Eyes on:

  • Liv Kristine (laulu)
  • Alexander Krull (laulu)
  • Thorsten Bauer (kitarat)
  • Sander van der Meer (kitarat)
  • Felix Born (Rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.