Metallimusiikki.net

Leaves' Eyesin rumpali vaihtui.

  • Julkaistiin lauantaina 27.03.2010.
  • Luettu 1197 kertaa
  • Bändit:

Sinfonista metallimusiikkia tekevä Leaves‘ Eyes kertoi eilen käynnistäneensä Euroopan-kiertueensa yhdessä uuden rumpalinsa kanssa. Belgian Charleroissa koetulla keikalla soitti ensimmäistä kertaa Roland Navratil osana saksalais-norjalaista Leaves‘ Eyesia. Roland liittyi bändiin sen jälkeen kun vuonna 2008 ryhmään liittynyt Seven Antonopoulos päätettiin poistaa sen muonavahvuudesta. Uusi rumpali otti saman viran vastaan myös Atrocity-yhtyeessä, jonka rumpalina Sevenkin oli ollut. Sekä Leaves‘ Eyes että Atrocity kiittää Antonopoulos hyvistä hetkistä ja toivottaa hänelle parhainta jatkoa elämässään. Bändiläiset eivät ole puhuneet halaistua sanaa pellinpaukuttajan vaihtumisen syistä. Uusi muusikko on itävaltalainen soittaja. Hän on aikaisemmin kurittanut samaa instrumenttia Sirenian, Dignityn sekä Edenbridgen riveissä.

Roland Navratil kommentoi tapahtunutta toteamalla ensiksi tykkäävänsä sekä Leaves‘ Eyesin että Atrocityn musiikillisten tyylien monipuolisuudesta. Hän kuuntelee itse monenlaista biisimateriaalia eri genreistä ja mieltyi oitis Atrocityn luomaan “Werk 80” -teokseen. Hän tunnustaa pitäneensä aikaisemmin naisvetoisia metallibändejä suosikkeinaan. Navratil näki Leaves‘ Eyesin ensimmäistä kertaa kiertueella viisi vuotta sitten. Kun hänet kutsuttiin soittamaan bändien kanssa, hän otti tarjouksen ilomielin vastaan. Treenisessiot sujuivat hyvin ja nyt mies odottaa kovasti tulevia konsertteja.

Navratil nähdään uuden bändinsä kanssa eri puolilla Eurooppaa ja Yhdysvaltoja kuluvan vuoden varrella. Kiertue koukkaa huhtikuun 13. ja 14. päivä myös Suomeen. Tuolloin yhtye siirtyy Tukholmasta ensin Helsingin Nosturiin soittaakseen siellä tiistaina 13.4. ja päivää myöhemmin ryhmä nähdään tamperelaisen Pakkahuoneen lavalla. Nosturin keikalla soittaa yhdysvaltalainen Kamelot ja ruotsalais-tanskalainen Amaranthe. Keikan pääsylippuja myydään 27 euron hintaan. Tapahtuma käynnistyy siten, että ovet avautuvat illalla kello 19 maissa. Myös keskiviikkona 14. huhtikuuta Pakkahuoneella nähdään Kamelot ja Amaranthe. Pakkahuoneelle on 15 vuoden ikäraja. 25 euron arvoisia ennakkolippuja myydään Tiketin sekä Lippupalvelun välityksellä. Pakkahuoneen ovet avataan tapahtumailtana kello 19 ja esiintymiset murahtavat käyntiin kello 19:45. Leaves‘ Eyesin ajankohtainen keikkalistaus esitetään metallibändin omilla MySpace-sivuilla.

Leaves‘ Eyes on:

  • Liv Kristine Espenæs Krull (laulu)
  • Alexander Krull (laulu ja kosketinsoittimet)
  • Thorsten Bauer (kitara)
  • Sander van der Meer (kitara)
  • Alla Fedynitch (basso)
  • Roland Navratil (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.