Metallimusiikki.net

Machine Men laittoi "Circus of Fools" -kappaleen nettiin.

 • Julkaistiin tiistaina 28.11.2006.
 • Luettu 952 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Machine Men -bändin jäsenet, etualalla bändin laulaja irvistää ja bändin muut jäsenet ovat kerääntyneet hänen ympärilleen.Suomalainen metallibändi Machine Men , joka on perustettu vuonna 1998, on nyt laittanut uuden biisin, nimeltään “Circus of Fools”, kuunneltavaksi virallisille MySpace-sivuilleen. Kyseinen biisi on otettu Machine Men -bändin tulevalta albumilta, joka on suunniteltu julkaistavaksi ensi vuoden helmikuussa Century Media Recordsin kautta. Albumi on jatkoa bändin vuonna 2005 julkaisemalle “Elegies”-kiekolle.

Tuleva albumi äänitettiin Tampereella Fantom Studiossa, jossa on käynyt äänittelemässä myös muun muassa sellaisia bändejä, kuten Rotten Sound ja Negative. Bändin laulaja on kertonut tulevan albumin olevan raskaampi ja nopeampi kuin “Elegy”, mutta olevan silti melodinen.

Machine Men -bändin jäsenet:

 • Antony (laulu)
 • J-V (kitara)
 • Jani (kitara)
 • Jarno (rummut)
 • Eero (basso)

Machine Men -kokoonpanon “Elegy”-albumilta lohkaisema “Falling”-single kipusi Suomen levylistan huippuun. Bändi on aikaisemmin kiertänyt Eurooppaa kotimaisen Sonata Arctica -yhtyeen kanssa — MM on lisäksi esiintynyt mm. Wacken Open Air ja Graspop Metal Meeting -tapahtumissa.

“Elegy”-albumin kappaleet:

 1. Falling
 2. Dream & Religion
 3. Apathy
 4. Back From The Days
 5. The Traitor
 6. October
 7. Daytime Theatre
 8. Doors Of Resurrection
 9. From Sunrise To Sunset
 10. Freak

Bändin historiaa:

Bändi on perustettu alunperin vuoden 1998 syksyllä. Machine Men keräsi maailmanlaajuista huomiota demo-vaiheen jälkeen, kun bändi julkaisi MCD:n vuonna 2002, samoin kuin debyyttialbuminsa julkaisun jälkeen. Debyytin nimi on “Scars & Wounds” ja se julkaistiin Dynamic Arts Recordsin kautta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.