Metallimusiikki.net

Malpracticelta albumi alkuvuodesta.

  • Julkaistiin torstaina 27.08.2009.
  • Luettu 1016 kertaa
  • Bändit:

Kuusi miestä istuu puupöydän äärellä tummaseinäisessä huoneessa. Osalla miehistä pitkät hiukset ja valtaosa heistä pukeutunut tummiin vaatteisiin.Kuvassa Malpractice

Kotimainen Malpractice uutisoi yhtyeen leirissä tehtävän nyt töitä uuden musiikkimateriaalin kirjoittamiseksi. Neljättä albumiaan varten yhtyeellä on jo neljä täyttä biisiä valmiina — näin ollen musiikkia on jo puolen tunnin verran odottamassa nauhoittamista. Maaliskuussa 2008 ilmestyneen “Triangular”-kiekon seuraaja on tarkoitus julkaista jo alkuvuodesta 2010, joten kappaleiden kirjoitaminen ja albumin nauhoittaminen käynnistynee syksyn tai talven tultua. Levyn julkaissee Spinefarm Records, joka toimitti esille myös kaksi edellistä Malpracticen kiekkoa. Kouvolassa perustetun metallibändin “Triangular” on yhtyeen mukaan aikaisempia kiekkoja monipuolisempi äänite, joka ei enää sovellu yksinomaan progressiivisen metallin ja rockin faneille. Malpractice ei ole toistaiseksi kertonut mihin suuntaan se aikoo hivuttautua ensi vuonna ilmestyvällä levyllään.

Vuodesta 1994 toiminut yhtye julkaisi maaliskuussa 2008 tällä hetkellä uusimman albuminsa. Se nauhotiettiin tuottaja Anssi Kipon kanssa hänen Astia-studionsa tiloissa. Kippo myös miksasi kiekon. Osittain opus purkitettiin Kotkan läheisyydestä löytyvän Karhulan Southeast Soundsin syövereissä Teemu Aallon kanssa. Albumi kävi ilmestyttyään kääntymässä Suomen virallisella albumilistalla sijalla 36.

Malpracticen edellisen albumin merkeissä tekemä kiertue päättyi. Yhtye on pitänyt kiertuepäiväkirjaansa nettisivuillaan englanniksi ja suomeksi. Kiertuepäiväkirjan jälkeen yhtye avasi studiopäiväkirjan, jossa kerrotaan biisinkirjoitusprosessista ja tulevan albumin edistymisestä. Yhtyeen rumpalina tiomiva Toni Paananen kertoo edellistä albumia luotaessa bändillä olleen takataskussa kolme kappaletta, mutta uuden albumin kohdalla kaikki kappaleet ovat hyvin tuoreita, koska varhaisempaa materiaalia eikä aikaisemmin käyttämättömiä riffejäkään ole enää tarjolla. Uuden pitkäsoiton valmistelua Malpractice ryhtyi hoitamaan jo huhtikuussa.

Malpractice on:

  • Aleksi Parviainen (laulu)
  • Markus Vanhala (kitara)
  • Joonas Koto (kitara)
  • Jonas Mäki (basso)
  • Toni Paananen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.