Metallimusiikki.net

Master: "The Human Machine".

 • Julkaistiin keskiviikkona 27.01.2010.
 • Luettu 1095 kertaa
 • Bändit:

Masterin albumin "The Human Machine" kannessa kaksi vihertävää miestä kättelee toisiaan samalla kun taustalla poliisit mellakkavarusteineen pieksevät ihmisen verihyytelöksi. Kuvan taustalla näkyy suuri ostoskeskus loputtomine hyllyileen. Kuvan alaosassa vJulkaistaan alkuvuodesta

Tšekin tasavallasta kotoisin oleva death metal -bändi Master vie hiljattain päätökseen uuden pitkäsoiton valmistamisprosessin. Yhtyeen järjestyksessä kymmenennen studioalbumin nimi on “The Human Machine”. Sen kansitaiteesta on kiittäminen israelilaista graafikkoa Eliran Kantoria, joka toteutti aikaisemmin mm. Testament-yhtyeen albumin “Formation Of Damnation” etukannen. Veteraanitason Master aikoo lähteä tämän levyn ilmestyttyä alkuvuoden aikana kiertämään Etelä-Amerikkaa ja Meksikoa. Uuden albumin tarkkaa julkaisuhetkeä ei ole tiedossa. Opuksen julkaisee maailmanlaajuisesti Pulverised Records, jonka kanssa Master solmi sopimuksen huhtikuussa 2009.

Master miksasi ja masteroi uusimman “The Human Machine” -nimisen albuminsa joulukuussa 2009. Albumi on yhtyeen perustaneen Paul Speckmannin mukaan erittäin tyydyttävä teos. Mies kokee ilahduttavaksi myös sen, että CD tuodaan esiin niinkin ammattitaitoisen levy-yhtiön kuin Pulverised Recordsin kautta. Levy-yhtiö hehkuttaa Masterin onnistuneen edelleen huolimatta lähes 30-vuotisesta taipaleestaan luoda laadukkaan, raivokkaan death metal -albumin. Albumin antia annostellaan nyt Brasiliassa ja muualla Etelä-Amerikassa, jonne Master lähti aikaisemmin tammikuussa keikkailemaan. Master saapuu myöhemmin kiertueelle myös Euroopan alueelle tukemaan “The Human Machine” -kiekon sanoman leviämistä. Euroopan-kiertueen yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu.

“The Human Machine” -albumin kappaleet:

 1. The Human Machine
 2. It’s What Your Country Can Do For You
 3. Twisted Truth
 4. True Color
 5. Suppress Free Thinking
 6. A Replica Of Invention
 7. Faceless Victims Expelled
 8. Worship The Sun
 9. The Lack Of Space
 10. Impale To Kill

Master on:

 • Paul Speckmann (laulu ja basso)
 • Alex Nejezchleba (kitara)
 • Zdenek Pradlovsky (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.