Metallimusiikki.net

Mayhem: "Ordo Ab Chao".

 • Julkaistiin perjantaina 09.03.2007.
 • Luettu 1584 kertaa
 • Bändit:

Mayhem-bändin promokuva, jossa näkyy neljä miestä vihertävän sävyisessä vaokuvassa. Miehillä on pitkät hiukset. Kahdella vasemmassa laidassa näkyvällä miehellä on yllään mustat t-paidat.Norjalainen bm-pumppu Mayhem on paljastanut uuden albuminsa kappalelistan. “Ordo Ab Chao“ -nimeä kantava levy sisältää kahdeksan biisiä ja se julkaistaan Season Of Mistin kautta huhtikuun 23. päivä.

Bändi on suunnitellut lähtevänsä Pohjois-Amerikkaan keikkailemaan. Tällä hetkellä bändi on vahvistanut vain yhden keikan Virginian-osavaltiossa, Springfieldissa. Bändi soittaa siellä 24. päivä heinäkuuta. Lisää esiintymispäivämääriä on tarkoitus julkaista lähiaikoina.

“Ordo Ab Chao” -albumin kappaleet:

 1. A Wise Birthgiver
 2. Wall of Water
 3. Great Work of Ages
 4. Deconsecrate
 5. Illuminate Eliminate
 6. Psychic Horns
 7. Key to the Storms
 8. Anti

Bändin kitaristi, Blasphemer, jonka oikea nimi on Rune Erickson, on kuvaillut “Ordo Ab Chao” -julkaisun olevan raaka ja voimakas. Sitä kuunnellessa voi aistia samaa tunnelmaa kuin mitä yhtyeen aikaisemmin julkaisemalla “Wolf’s Lair Abyss” -kiekolla kuullaan. Uusin tuotos on kuitenkin sitä monipuolisempi ja filosofisempi. Kiekon luvataan sisältävän Mayhem-bändin aggressiivisimpia biisejä.

Uusi albumi on erikoinen siinäkin mielessä, että sillä kuullaan ensimmäistä kertaa vuoden 1993 jälkeen Attila Csiharin “laulua”. Csihar liittyi bändin kokoonpanoon jälleen vuoden 2004 marraskuussa sen jälkeen kun Maniac (Sven Erik Kristiansen) oli jättänyt bändin.

Mayheminin tällä hetkellä tuorein studioalbumi on “Chimera”, mikä kipusi aikoinaan Norjan albumilistan sijalle n:o 28. Levy ilmestyi maaliskuussa 2004.

Mayhem on:

 • Attila Chisar (laulu)
 • Blasphemer (kitara)
 • Necrobutcher (basso)
 • Hellhammer (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.