Metallimusiikki.net

Mayhemin basisti manataan.

  • Julkaistiin tiistaina 09.08.2011.
  • Luettu 1577 kertaa
  • Bändit:

Norjalaisen black metallia tekevän Mayhemin pitkäaikainen basisti Necrobutcher, eli Jørn Stubberud, aikoo esiintyä Norjan televisiossa lähetettävässä huuhaaohjelmassa. Lokakuussa 2011 lähetettävä televisio-ohjelma esittää yhdysvaltalaisen telkkarievankelista Bob Larsonin tekevän manaustempun Stubberudilla. Ensi viikolla koettava manaus aiotaan televisioida Norwegian Broadcasting Corporationin toimesta. Norjan hallituksen omistama radio- ja televisioasema on maansa suurin. Necrobutcher aiotaan kuvaustiimin seurassa lähettää ensi viikolla Yhdysvaltoihin. Siellä hän tapaa Larsonin, jota basisti luonnehtii hyvin uskonnolliseksi huijariksi. Necrobutcher muistuttaa, ettei hän itse ole uskovainen. Hän menee paikalle viihdyttääkseen itseään ja muita.

Necrobutcher kommentoi lisäksi, että ihmiset, jotka väittävät jumalolentojen puhuvan heille tai heidän niille, ovat valehtelijoita ja huijareita. Mayhemin basisti ei ole ainoa metalliskenen mies, joka on käynyt Larsonin käsittelyssä. 1980-luvun lopulla Deiciden keulahahmo Glen Benton kävi vastaanottamassa toistuvasti manaussessioita. Tuohon aikaan Larson pyöritti toimintaansa puhelinyrityksenä tarjoamalla palvelunumeroa, johon soittaessaan asiakkaat saavat manaushoitoa. Näinä päivinä Larson tarjoaa palveluitaan television lisäksi nettisivujensa välityksellä, jossa mies on avannut maksullisen demonitestin. Testillä voi väitetysti saada selville, vaivaavatko demonit.

Mayhem on:

  • Attila Csihar (laulu)
  • Necrobutcher (basso)
  • Hellhammer (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.