Metallimusiikki.net

Megadeth: "Endgame".

 • Julkaistiin keskiviikkona 29.07.2009.
 • Luettu 7114 kertaa
 • Bändit:

Koristeellinen ja yksityiskohtainen kvua jonkinlaisista loputtomista ihmismassoista futuristisessa ja apokalyptisessa maastossa suurten seinien välissä. Kuvan yläosassa Megadethin logo ja sen alla valkoisen hohteen sisällä albumin "Endgame" nimi.Julkaistaan 15.9.2009

Parin vuosikymmenen ajan toiminut heviyhtye Megadeth jatkaa uuden musiikin tekemistä ja julkaisemista tasaiseen tahtiin. Yhtyeen uusin albumi on Megadethin järjestyksessä 12. pitkäsoitto. Se julkaistaan syyskuun 15. päivä varustettuna niinkin kohtalokkaalla nimellä kuin “Endgame”. Tämä tuliterässä Vic’s Garage -studiossa nauhoitettu tekele julkaistaan Roadrunner Recordsin kautta. Kalifornialaisyhtyeen uutukaisen tuottajana toimi brittituottaja Andy Sneap, joka osallistui myös “Endgame”-kiekon edeltäjän, nimittäin vuonna 2007 julkaistun “United Abominations” -albumin tuottamiseen. Uudella albumilla kuullaan ensimmäistä kertaa Megadethin kitaristina Chris Broderickia, joka paikkasi bändistä viime vuonna eronneen Glen Droverin. Uusimman albumin kansitaide paljastettiin fanikunnan verkkokalvoille verkkoyhteisö MegaFanClubin välityksellä 27.7.2009 tasan keskipäivän aikaan.

“Endgame”-albumin kappaleet:

 1. Dialectic Chaos
 2. This Day We Fight!
 3. 44 Minutes
 4. 1,320‘
 5. Bite The Hand That Feeds
 6. Bodies Left Behind
 7. Endgame
 8. The Hardest Part Of Letting Go… Sealed With A Kiss
 9. Headcrusher
 10. How the Story Ends
 11. The Right To Go Insane

“Endgame” on Megadethin lähettämän lehdistötiedotteen mukaan jälleen yksi osoitus siitä teknisestä taituruudesta ja menosta ja meiningistä, joka on Megadethille ja Dave Mustainelle ominaista. Väkivältaiseksi taideteokseksi hehkuttamaansa tekelettä bändi kutsuu Mustainen parhaimmaksi tuotannoksi lähes kahden vuosikymmenen varrella. Sanoituksien ja teemojen osalta albumi esittelee Mustainen suulla suoraviivaisia kannanottoja niihin ajankohtaisiin asioihin maailmassa, jossa me elämme. Mustaine tilittää, ettei häntä ole ennenkään tunnettu hiljaisena sivustaseuraajana. Hän aikoo “Endgame”-albumilla puida ainakin maansa entistä presidenttiä ja hänen allekirjoittamaansa lakia, joka tunnetaan kansantajuisesti nimellä “Endgame”.

Mustaine mieltää pitkäsoittonsa olevan tekemistään äänitteistä ehdottomasti energisin musiikkiannos ainakin vuosikymnmeneen. Muusikko sanoo olevansa tästä albumista yhtä ylpeä kuin “Rust in Peace” -kiekosta.

Megadeth on:

 • Dave Mustaine (laulu ja kitara)
 • Chris Broderick (kitara ja taustalaulu)
 • James Lomenzo (basso ja taustalaulu)
 • Shawn Drover (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.