Metallimusiikki.net

Megadeth: "Th1rt3en".

  • Julkaistiin sunnuntaina 10.07.2011.
  • Luettu 2411 kertaa
  • Bändit:

Yhdysvaltalainen Dave Mustainen johtama heviryhmä Megadeth tiedottaa seuraavan studioalbuminsa nimeksi valitun “Th1rt3en”. Se ilmestyy alustavien suunnitelmien toteutuessa syyskuussa 2011. Teos on jo nauhoitettu yhtyeen kotiseudulla Kaliforniassa sijaitsevan Vic’s Garage -studion uumenissa tuottaja Johnny K.:n kanssa. Dave Mustaine paljasti levyn nimen virallisesti Iso-Britanniassa perjantaisen Sonisphere-festivaalikeikan yhteydessä. Äänitteeltä tarjottiin yleisölle pureksittavaksi ensimmäinen kappale heinäkun alussa, kun Megadeth soitti tuliterän kappaleen “Public Enemy No. 1” Hampurissa. Dave Mustainen mukaan saksalaisyleisö oli erinomainen ja että oli mahtavaa päästä vihdoinkin tekemään sikäläisen fanikunnalle jotain erikoista.

Megadethin uran 13. albumin etukannen tulee toteuttamaan tälläkin kertaa John Lorenzi. Saman graafikon taitoja yhtye on hyödyntänyt useaan otteeseen aikaisemminkin. Viimeksi Lorenzi sai kuvittaa yhtyeen vuonna 2009 esiin tuodun “Endgame”-levyn.

Mustaine kertoi albumin nimen juontuvan siitä, että luku 13 on hänelle enteellinen. Hän aloitti kitaran soittamisen 13-vuotiaana, nyt on vuorossa Megadethin 13. albumi ja muusikko syntyi kuukauden 13. päivä. Verrattuna parin vuoden takaiseen “Endgame”-albumiin uusi kiekko kuulostaa kitarasoundien osalta erilaiselta ja “supermodernilta”.

Megadeth on:

  • Dave Mustaine (laulu ja kitara)
  • Chris Broderick (kitara ja taustalaulu)
  • Dave Ellefson (basso ja taustalaulu)
  • Shawn Drover (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.