Metallimusiikki.net

Mörbid Vomit hönkii jälleen helvetistä

  • Julkaistiin perjantaina 19.07.2013.
  • Luettu 1565 kertaa
  • Bändit:

Lahdessa alkuvuodesta 2012 perustettu death metal -orkesteri Mörbid Vomit julkaisee kuluvan vuoden elokuussa toisen neljä kappaletta sisältävän pienjulkaisunsa, joka kantaa nimeä "I Breathe Hell". Viime syksynä julkaistu yhtyeen debyyttidemo keräsi pelkkiä kehuja mm. Imperiumissa: Mörbid Vomit nimittäin saattaa hyvinkin olla kotimaisen death metalin kärkikolmikossa, jos taso vain jatkuu samana. Arvostelussa levy sai arvosanan 4.5/5. Kaaoszinessä yhtyeestä todettiin: Mörbid Vomit on tehnyt todella vahvan avauksen, ja jään kauhulla odottamaan, mitä tulevaisuus tarjoaa bändille.. Siellä bändin äänitteelle annettiin pisteet 9/10.

"I Breathe Hell" -EP:llä yhtye on sekä monipuolistanut että terävöittänyt kappaleitaan entisestään niin sävellysten kuin sovitusten osalta ja mukaan on hiipinyt entistä enemmän toinen toistaan hienompia ja jyhkeämpiä melodioita. Näiden parannuksien myötä lopputulos kuulostaa entistäkin julmemmalta ja järeämmältä jokaisen neljän veisun osumatarkkuuden ollessa maailmanluokkaa.

Mörbid Vomit -bändin jäsenet harmaasävyisessä kuvakokoelmassa, jossa kukin jäsenistä kuvattu omalle ruudulleen.
Kuvassa Mörbid Vomit.

EP:n avausraita "Engulfed by the Plague" on nyt kuultavissa osoitteessa youtu.be/kVmBKN4KKBs. Yhtye nauhoitti samoissa sessioissa myös oman näköisensä jykevän tulkinnan okkultistista heavy metalia soittavan Ghostin kappaleesta "Prime Mover", joka on julkaistu bonuskappaleena ainoastaan netissä. Sen voi käydä kuuntelemassa suoraan täällä.

"I Breathe Hell" -EP:n kappaleet:

  1. Engulfed by the Plague
  2. I Breathe Hell
  3. Fuck the Dead
  4. Torture Ritual

Mörbid Vomit on tänä vuonna ehtinyt esiintyä jo SteelFesteillä Hyvinkäällä sekä kahdeksalla muulla paikkakunnalla ympäri Suomea mm. The Crescentin ja Church of the Deadin kanssa. Seuraavan kerran yhtye kapuaa lauteille yksityiskeikalle 3.8. Selviytyjät Metal Festissä, akustisena 8.8. Nosturin Beer Gardenissa, 9.8. Lohjalla Nightclub Halossa sekä 28.9. Club PRKL:een lavalla Helsingissä. Lisää keikkoja on vielä tulossa niin koti- kuin ulkomaillakin.

Mörbid Vomit on:

  • Rösti (laulu ja kitara)
  • Löndgren (kitara)
  • Ristöla (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.