Metallimusiikki.net

Mors Principium Est haluaa sinut kitaristiksi.

Mors Principium Est julkisti aikaisemmin tällä viikolla tiedotteen, jossa bändin tilan todettiin olevan melko paha. Yhtyeen kitaristit poistuivat bändin remmistä koettuaan, ettei Mors Principium Est enää ole bändi, jonka jäseniä he haluavat olla. Muut yhtyeen jäsenet pyrkivät jatkamaan bänditoimintaa, mutta sitä varten tarvitaan uutta verta. Bändin julkaisemassa tiedotteessa vihjataan, ettei yhtyeellä ole tulevaisuutta jos kitaristikandidaatteja ei ala löytymään. Sen vuoksi bändi pyytääkin niitä muusikkoja, jotka ovat vähintään 21-vuotiaita ja melodisen death metallin soittamisesta kiinnostuneita, lähettämään ryhmälle sähköpostia. Muusikkojen asuinpaikkakunnalla eikä -maalla ei ole merkitystä. MPE etsii kahta kitaristia. Kiinnostuneet tahot voivat lähettää sähköpostia osoitteeseen band@morsprincipiumest.com lisätietojen saamiseksi.

Mors Principium Estin tuorein albumi on alkuvuodesta 2007 Listenable Recordsin kautta julkaistu “Liberation = Termination”. Albumilla kuullaan vierailevana kitaristina Anssi Kippoa, joka on Astia-studion omistaja. Kippo kepittää soolon kappaleessa “The Distance Between”. Levy nauhoitettiin osittain bändin entisen kitaristi Jori Haukion kotistudiossa, osittain Porissa ja Astia-studiossa Lappeenrannassa, jossa se myös miksattiin. Teos masteroitiin Kaliforniassa.

Mors Principium Est on:

  • Ville Viljanen (laulu)
  • Teemu Heinola (basso)
  • Mikko Sipola (rummut)
  • Tomy Laisto (kitara)
  • Kalle Aaltonen (kitara)

Bändi perustettiin vuonna 1999 Porissa kitaristi Jori Haukion, kitaristi Jarkko Kokon ja kosketinsoittaja Toni Nummelinin voimin. Perustajajäseniä ei ole enää yhtyeen nykyisessä evoluutioversiossa.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.