Metallimusiikki.net

Mors Principium Est: "Liberation = Termination".

Melodista death/thrash -metallia soittava Mors Principium Est on saanut valmiiksi kolmannen albuminsa, jonka nimi on “Liberation = Termination”, kappalelistan. Levyhän on tarkoitus julkaista ensi vuoden alussa Listenable Records -firman kautta. Albumi pitää sisällään 11 tuoretta biisiä, jotka äänitettiin suomalaisessa Astia Studiossa — albumi masteroitiin Kaliforniassa. Albumin ensimmäisen biisin nimi on “Orsus”. Kappalelista pitää sisällään lisäksi mm. sellaisia kappaleita kuin “Cleansing Rain” ja “Lost Beyond Retrieval”.

“Liberation = Termination” -albumin biisit:

 1. Orsus
 2. The Oppressed Will Rise
 3. The Animal Within
 4. Finality
 5. Cleansing Rain
 6. Forgotten
 7. Sinners Defeat
 8. The Distance Between
 9. It Is Done
 10. Terminal Liberation
 11. Lost Beyond Retrieval

Bändin debyyttijulkaisu oli “Inhumanity”-niminen albumi, josta on tehty Listenable Recordsin kautta uusi painos. Debyyttialbumin uusi versio on kuorrutettu uudella grafiikalla ja kolmella bonuskappaleella. Mors Principium Est -kokoonpanon tällä hetkellä tuorein julkaisu on “The Unborn”, joka äänitettiin Tico Tico -studiossa (missä muuten ainakin Sonata Arctica, Sentenced, Altaria ja For My Pain ovat myös äänittäneet).

Muuta aiheeseen liittyvää

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.