Metallimusiikki.net

Moshaa Stratovarius suohon videokisassa!

Kansainvälisesti menestynyt Stratovarius soittaa vuorovaikutteisen keikan verkkoyleisölle 20. marraskuuta. Samalla fanit voivat hyvästellä chatissa rumpali Jörg Michaelin, joka on jättämässä bändin. Esiintymistä lämmitellään Facebookissa moshauskisalla. Tykätyimmät moshaajat palkitaan keikkalipulla, ja Stratovarius valitsee vertaisensa letinheiluttajan.

LiveMusicStage.comissa voi osallistua live-keikkoihin laajakaistan voimalla. Televisio tai tietokoneen ruutu muuttaa olohuoneen keikkapaikaksi, ja kanssakatsojatkin saapuvat kotiin linjoja pitkin. Esitysten aikana pääsee esimerkiksi keskustelemaan muiden katsojien kanssa, antamaan aplodit ja äänestämään soitettavia kappaleita. Bändi näkee yleisön reaktiot saman tien.

Seuraavana palvelussa esiintyy suomalainen power metallin lähettiläs Stratovarius. Yhtyeellä on lähes puoli miljoonaa Facebook-fania, ja keikan yleisöstä odotetaan varsin kansainvälistä. Bändin jättävä rumpali Jörg Michael odottaa tuttujensa ja faniensa hyvästelemistä. Nämä viimeiset keikat ovat minulle hyvin erityisiä, enkä unohda sitä valtavaa tukea jota bändi ja minä olemme saaneet. Mahdollisuus esiintyä koko fanikunnallemme kerralla tuo ehdottomasti lisämotivaatiota. Voin luvata, että soitamme listan kappaleita, jollaista ei ole meiltä ennen kuultu. Pitäkää varanne, tämä keikka kannattaa nähdä, innostuu Michael.

Stratovarius soittaa osoitteessa LiveMusicStage.com sunnuntaina 20. marraskuuta klo 18.00. Liput maksavat 10€. Videokisa löytyy osoitteesta www.facebook.com/LiveMusicStage. LiveMusicStage.com on nettikeikkoja kotimaiselle yleisölle järjestävän Jenkatehtaan hiljattain avattu kansainvälinen isoveli. Jenkatehtaalla esiintyy seuraavaksi Mokoma torstaina 24.11. Liput Mokoman keikalle maksavat ennakkoon 6€ ja keikkapäivänä 7 euroa.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.