Metallimusiikki.net

My Fate: "MMVI"-EP.

 • Julkaistiin tiistaina 31.07.2007.
 • Luettu 773 kertaa
 • Bändit:

Metallibändi My Faten nelipäinen miehistö on pukeutunut mustiin vaatteisiin. Osa miehistä istuu ja nojaa tummankeltaista seinää vasten. Oikeassa laidassa yksi miehistä katsoo kaiteen yli, hänellä paidassaan pentagrammi.Kuva: Ville Kaisla

Kotimainen metalliryhmä My Fate paljastaa valmistelevansa tällä hetkellä uutta EP-julkaisua, mille bändi antoi nimeksi “MMVI”. Kiekon valmistuminen on viety lähes päätökseen, sillä bändi uutisoi muutamia päiviä sitten levyn menevän juuri painettavaksi. “MMVI” on ensimmäinen kiekko, jossa yhtyeen laulajana toimii Jukka Ruostila — bändin edellinen vokalisti, Antti Ojanen, erosi MF:n joukoista viime vuonna. Levyllä kuultavien kappaleiden sanoitukset ja lopulliset sovitukset on kuitenkin tehnyt Ruostila itse, joten lopputulos on epätavallinen sekoitus vanhaa ja uutta.

“MMVI” tullaan julkaisemaan netissä ilmaiseksi ladattavana julkaisuna bändin kotisivuilla. Kiekon biisit laitetaan ladattavaksi lokakuussa. Yhtye aikoo tehdä kiekosta myös rajoitetun digipak-version CD-formaatissa. Jälkimmäistä versiota tullaan käyttämään lähinnä promootiotarkoitukseen. Osa CD-levyistä kuitenkin myydään käsin numeroituina ja allekirjoituksin sekä bonusmaterialein varustettuna. Keräilykohteeksi sopivaa kiekkoa voi tilata etukäteen nyt bändin nettisivuilta.

My Fate on ollut olemassa suunnilleen seitsemän vuoden ajan. Yhtyeen aikaisempaan musiikkituotantoon lukeutuu kaksi EP-levyä sekä kaksi studioalbumia.

Yhtyeen tuorein albumi löytyy vuodelta 2005. Kiekon nimi on “Kill The Light” ja se julkaistiin bändin oman My Fate Musicin kautta. Kyseinen levy-yhtiö perustettiin vuonna 2004. Sen ensimmäinen julkaisu oli juuri ko. albumi. Bändin jäsenet päättivät perustaa MFM:n turhauduttuaan siitä, ettei sillä ollut levytyssopimusta.

“Kill The Light” -albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. Sacrilegehymn
 3. Cold Hive Of Death
 4. Distinction
 5. Dead Man
 6. Baneflow Cycle
 7. The Claw
 8. I Buried You
 9. Totalitarian
 10. Dim The Light
 11. Embody Me
 12. The Darkness Beckons

My Fate on:

 • Jaakko Järvensivu (kitarat)
 • Mikko Lehtinen (kitarat)
 • Vilho Rajala (rummut)
 • Roope Lehtinen (laulu)
 • Jukka Ruostila (laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.