Metallimusiikki.net

Naglfar: "Téras".

 • Julkaistiin sunnuntaina 05.02.2012.
 • Luettu 1158 kertaa
 • Bändit:

"Téras"-albumin etukannessa piirro monsterista tummanpunaisessa ympäristössä, jonka vasemmassa yläkulmassa mustavalkoinen Naglfar-logo.Julkaistaan 26.3.2012

Black metallia ja myös death metallin aineksia käyttävä Naglfar levytti uransa kuudennen studioalbumin julkaistavaksi 26. maaliskuuta Century Media Recordsin kautta. Yhdeksän biisiä sisältävä levy sai nimekseen "Téras". Sen synkkä kansitaide näkyy oikealla puolella. Kuvan toteutti Dark Tranquillityn kokoonpanossa soittava Niklas Sundin. Sama mies on työstänyt kuvamateriaalia myös At the Gatesille ja In Flamesille. Koska Naglfarin vakituiseen soittokokoonpanoon ei kuulu rumpalia, albumilla rumpuhommiin värvättiin Soilworkin Dirk Vergeuren. "Téras"-albumi tulee edeltämään seitsentuumainen EP-levy, joka on käsin numeroitu ja painosmäärältään vain 500 kopiota. Levy on nimeltään "An Extension of His Arm and Will". Sen soittolistalla kuullaan albumin soittolistalle päätyneiden biisien lisäksi yksinoikeudella biisi "As Long As They Fear".

"Téras"-albumin kappaleet:

 1. Téras
 2. Pale Horse
 3. III: Death Dimension Phantasma
 4. The Monolith
 5. An Extension Of His Arm And Will
 6. Bring Out Your Dead
 7. Come Perdition
 8. Invoc(H)ate
 9. The Dying Flame Of Existence

EP:n julkaisupäivämäärää ei ole vielä annettu. "Téras" julkaistaan eurooppalaiselle yleisölle 26. maaliskuuta ja päivää myöhemmin Pohjois-Amerikassa. Teoksesta painetaan tavanomaisen CD-version lisäksi kappalemäärältään jossain määrin rajoitetumpi spesiaalipainos "Tired Bones" -bonusbiisillä täytettynä ja hihamerkillä varustettuna. Albumi julkaistaan myös digitaalisesti sekä tuplavinyylinä.

Naglfar on.

 • Kristoffer W. Olivius (laulu)
 • Marcus E. Norman (kitara)
 • Andreas Nilsson (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.