Metallimusiikki.net

National Napalm Syndicate äänitti albumin.

NNS:n joukot istuvat ruumisarkkumaisen sohvapöydän ympärillä sohvilla ja nojatuoleisessa. Yhdellä miehellä valkoinen stetsoni päässä. Kuvassa miehistöä yhteensä viisi kappaletta.Kuva: Jaani Föhr

Suomalainen thrash metal -yhtye National Napalm Syndicate kertoo äänittäneensä eilen uuden albuminsa. Kaikki kiekon nauhoitusvaiheet on nyt viety päätökseen. Eilen bändi viimeisteli viimeistenkin laulukuvioiden taltioinnit, joten kiekon julkaisua sopii odottaa tapahtuvaksi lähiaikoina. Luvassa on 12 aivan uutta NNS-biisiä, sekä eräitä kiehtovia cover-versioita. Bändi hehkuttaa aikovansa ryhtyä miksaamaan pitkäsoittoaan heti sen jälkeen kun se on löytänyt uuden yhteistyökumppanin jostakin levy-yhtiöstä. Kiinnostuneita levymerkkejä yhtye kehottaakin ottamaan yhteyttä bändiin joko sen MySpace-sivujen tai virallisten nettisivujen välityksellä.

Edellisen kerran bändi antoi kuulua itsestään edellisen vuoden viimeisenä päivänä, jolloin se tiedotti saaneensa äänitettyä uransa järjestyksessä kolmennen albumin rumpu-, basso- kitara-, laulu ja taustalauluosuudet, sekä osan kosketinsoitinkuvioista. Tuohon aikaan miehistö ryhtyi jo tekemään harjoitusmiksauksia ennen kuin he vievät äänitteet studioon lopullista miksausta odottamaan.

Uudella albumilla, jonka nimeä ei ole vielä kerrottu, tullaan kuulemaan ainakin seuraavat myrskyt:

 • “Aching Hunger”
 • “Fist In The Air”
 • “According To You”
 • “Dancing Days”

Bändi julkaisi viime vuonna kokoelma-albumin muotoon prässätyn ja EMI/Capitol Recordsin toimesta julkaistun “The Birth, Death and Resurrection” -opuksensa. Se on tupla-CD, jonka ensimmäinen kiekko on yhtyeen vuonna 1989 julkaiseman LP-levyn “National Napalm Syndicate” uusi versio. Toinen tupla-albumin CD-levy on yhtyeen vuonna 2006 julkaisema “Resurrection of the Wicked” -niminen albumi. Kumpaankin levyyn on laitettu muutamia bonuskappaleita. “Resurrection of the Wicked” on bändin “comeback”-albumi. Alkuperäisen julkaisun levy sai Suomessa vuoden 2006 maaliskuussa Poison Arrow Recordsilta. Maailmanlaajuisesti se julkaistiin Trinity Records Hong Kongin kautta varustettuna bonuskappaleilla “Puppet on a string” ja “Sweet Revenge”.

“The Birth, Death and Resurrection” -kokoelman kappaleet:

 1. Intro
 2. Corrosion of Humanity
 3. Falling to Pieces
 4. Determination
 5. The Cross (I have to bear)
 6. The Undertaker
 7. Hell to Pay
 8. The Cure
 9. Nothing but Anger
 10. Sleep at the Wheel
 11. Ironhorse (Terorizer)

National Napalm Syndicate on:

 • Ilkka Järvenpää (laulu)
 • Jukka Kyrö (kitara)
 • Jukka Kaiponen (rummut)
 • Markku Jokikokko (kitara)
 • Tero Nevala (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.