Metallimusiikki.net

Negligence Metal Blade Recordsille.

  • Julkaistiin keskiviikkona 09.06.2010.
  • Luettu 615 kertaa
  • Bändit:

Tiivis ryhmäpotretti pitkähiuksisita muusikoista huojumassa samassa läjässä ja näyttämässä kansainvälistä käsimerkkiä. Kuvan jäsenistä osa näyttää huutavan naama vääränä.Kuva vuodelta 2010

Slovenialainen Negligence ilmoitti aikaisemmin tällä viikolla tekemästään kontrahdista Metal Blade Recordsin kanssa. Sopimus turvaa yhtyeen järjestyksessä toisen albumin julkaisemisen Euroopan alueen markkinoilla. Negligencen thrash metallia sisältävä “Coordinates Of Confusion” aiotaan julkaista alkusyksystä tarkemmin määrittelemättömänä päivänä. Saamaansa sopimusta yhtye kommentoi toteamalla olevansa äärimmäisen iloisia ja ylpeitä päästessään maailman mahtavimman levy-yhtiön siipien suojiin. Todennäköisesti nyt valmistuneella, tai valmistettavalla, pitkäsoitolla ei enää kuulla kitaristi Dyziä, joka poistettiin ryhmän muonavahvuudesta yllättäen edellisen vuoden syyskuussa. Kitaristin poistumisen takia Negligence ei ole päässyt keikkailemaan. Bändi ilmeisesti hakee täydennysmiestä edelleen. Yhtyeen studiotuotantoon voi tutustua rajatussa määrin bändin MySpace-sivuilla.

Negligence julkaisi esikoisalbumin “Options of a Trapped Mind” vuonna 2007. Se äänestettiin yleisön toimesta Thrashzone-nettipalvelun vuoden parhaimmaksi thrash metal -albumiksi. Debyyttialbumin julkaisemisen jälkeen bändi on soittanut keikkoja Exoduksen, Forbiddenin, Saduksen, Death Angelin ja Heathenin kanssa.

Negligence on:

  • Alex (laulu)
  • Jey (kitarat)
  • Aljo (kitarat)
  • Lipnik (basso)
  • Ruzz (rummut)

Yhtye perustettiin Domen Justinin, eli Dyzin, ja Jan “Jey” Svigeljin toimesta. Sen ensimmäinen äänite oli demo vuonna 2003. Vuoden 2005 puolella bändi loi toisen demon ja vaihtoi siinä sivussa laulajakseen tuohon aikaan vain 15-vuotiaan Alex Skofljanecin. Sama laulaja on yhtyeessä näinäkin päivinä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.