Metallimusiikki.net

Nightwish: "Amaranth"-ensiesiintyminen.

 • Julkaistiin torstaina 02.08.2007.
 • Luettu 1344 kertaa
 • Bändit:

Promovalokuva Nightwish-bändin jäsenistä, johon kuuluu neljä miestä ja Anette Olzon. He seisovat vaaleata taustaa vasten pukautuneena valtaosin mustiin vaatteisiin, mutta Tuomaksella punainen paita ja Anettella tummanvihreä mekko.Kuva: Ville Juurikkala

Nightwish -bändin uusin musiikkivideo kappaleesta “Amaranth” saa ensiesiintymisensä MTV3-kanavalla lauantaina 11. päivä kuluvaa kuukautta kello 09:05. “Amaranth” on samalla bändin uusimman singlen nimi, joka lohkaistiin Nightwishin tulevalta “Dark Passion Play” -albumilta. Se julkaistaan Nuclear Blast Recordsin kautta Euroopassa syyskuun 28. päivä, mutta Suomessa jo kahta päivää aikaisemmin. Kiekko rantautuu Pohjois-Amerikkaan 2. lokakuuta Roadrunner Recordsin tuuppaamana.

“Amaranth”-single ilmestyy 24. elokuuta NB:n ja 22. elokuuta Spinefarm/Universalin kautta. Kiekosta painetaan useita eri versioita, joiden tarkemmat yksityiskohdat paljastetaan lähitulevaisuudessa. Katso levyn kansikuva tästä.

Single koki radiosoiton osalta debyyttiesiintymisensä heinäkuun lopulla, 26. päivä, jolloin sitä soitettiin YleX-kanavalla ensimmäisen kerran aamupäivän aikoihin.

Nightwish on myynyt nettikaupassaan ennakkoon uusinta “Dark Passion Play” -CD:tä sekä sen tupla-CD digipak- ja tuplakuvavinyyliversiota jo kesäkuun lopusta lähtien. Näiden edellä mainittujen versioiden lisäksi Nightwishin verkkokaupassa on kaupan erityisesti Nightwish-Shopia varten koostettu versio, mikä sisältää 2CD:n lisäksi Dark Passion Play-T-paidan tai -girliepaidan.

Myös lähiaikoina julkaistava “Amaranth”-riekaleen Spinefarm-versio on ollut kesäkuun 21. päivästä lähtien ennakkomyynnissä bändin nettikaupassa. Ennakkoon tilatut kiekot postitetaan kokonaisuudessaan vasta sen jälkeen kun tuote on julkaistu virallisesti — tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos tilataan samanaikaisesti esim. paita ja single, niin ne lähetetään samassa paketissa.

“Dark Passion Play” -albumin kappaleet:

 1. The Poet And The Pendulum
 2. Bye Bye Beautiful
 3. Amaranth
 4. Cadence Of Her Last Breath
 5. Master Passion Greed
 6. Eva
 7. Sahara
 8. Whoever Brings The Night
 9. For The Heart I Once Had
 10. The Islander
 11. Last Of The Wilds
 12. 7 Days To The Wolves
 13. Meadows Of Heaven

Nightwish on:

 • Anette (laulu)
 • Tuomas (koskettimet)
 • Julius (rummut)
 • Marco (basso ja laulu)
 • Emppu (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.