Metallimusiikki.net

Nightwish jatkaa ilman Anette Olzonia

  • Julkaistiin tiistaina 02.10.2012.
  • Luettu 1188 kertaa
  • Bändit:

Kuvassa Nightwishin entinen vokalisti, Anette Olzon, jolla musta kurvikas tukka ja hymyilevä ilme kasvoilla.Kuva: Ville Juurikkala

Yksi jakso Nightwishin tarinassa päättyi eilen. Nightwish ja Anette Olzon ovat päättäneet erota yhteisymmärryksessä. Yhtye tiedottaa: Viime aikoina on tullut entistä selvemmäksi, että yhtyeen ja vokalistin tavoitteet ja päämäärät ovat ristiriitaisia. Tästä on seurannut näkemyseroja, jotka ovat niin perustavanlaatuisia, että emme ole kyenneet niitä korjaamaan. Lisäksi maailmankiertue jatkaa kulkuaan: Yhtyeellä ei ole aikomusta peruuttaa yhtäkään Imaginaerum World Tourin sovittua esiintymistä. Vokalistina kiertueen loppuun asti toimii hollantilainen Floor Jansen. Floor Jansen on entinen After Foreverin naisvokalisti, sekä ReVampin jäsen.

Nightwishin ja Anette Olzonin nimissä kerrotaan lisäksi: Yhtyeen motivaatio on tällä hetkellä kovempi kuin koskaan ja olemme täysin vakuuttuneita että tästä voi seurata ainoastaan hyvää kaikille osapuolille. Olemme kiitollisia yhteisestä ajastamme ja ylpeitä kahdesta upeasta albumista ja hienoista keikoista, jotka teimme yhdessä. Nightwish on parhaillaan Yhdysvaltain-kiertueella. Yhtye ei anna kommentteja tapahtuneesta. Bändi soittaa Suomessa seuraavan kerran 10. marraskuuta. Se tulee olemaan Nightwishin ensimmäinen keikka, jossa Olzonin korvaajana kuullaan Floor Jansenia.

Nightwish on:

  • Anette Olzon (laulu)
  • Tuomas Holopainen (kosketinsoittimet)
  • Erno Vuorinen (kitarat)
  • Marco Hietala (basso ja laulu)
  • Jukka Nevalainen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.