Metallimusiikki.net

Nightwish ottaa vielä vastaan laulajaehdokkaiden demoja.

  • Julkaistiin sunnuntaina 17.12.2006.
  • Luettu 1061 kertaa
  • Bändit:

Nightwish-bändin logo. Kaunokirjoitusta, mustalla värillä, taustaväri on valkoinen.Sinfonisen metallimusiikin mestari Nightwish ilmoittaa nettisivuillaan ottavansa vielä vastaan demoja heiltä, jotka haluavat päästä bändin uudeksi laulajaksi. Yhtyeen nettisivuilla kerrotaan Nightwishin saaneen useita yhteydenottoja ihmisiltä, jotka ovat kyselleet, onko vielä mahdollista lähettää demoja laulajahakuun. Tähän mennessä bändille on lähetetty noin 1100 demoa — myös kaikki tulevaisuudessa lähetetyt demot kuunnellaan. Demoja voi lähettää tammikuun 15. päivä asti.

Nightwishin laulajaehdokkaita kehotetaan olemaan lähettämättä MP3-näytteitä sähköpostitse, vaan kaikki demot tulisi lähettää CD-levyllä bändin nettisivuilla ilmoitettuun osoitteeseen.

Bändi kertoo etsivänsä naispuolista laulajaa, joka on samalla myös Nightwish-yhtyeen keulakuva. Laulajan perusvaatimuksien kerrotaan olevan mm.: hyvä ulkonäkö, karisma, kyky puhua ja laulaa englantia hyvin. Laulajan äänen ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla klassisesti koulutettu, kuten bändin edellisen laulajan (Tarja Turunen) tapauksessa. He hakevat niin koulutettuja kuin kouluttamattomiakin laulajia.

Yhtyeen nettisivuilla ohjeistetaan laulajahakijoita seuraavasti:

Toivomme että hakijat valitsisivat laulettavakseen 2-3 biisiä joissa uskovat äänensä olevan parhaimmillaan. Hakijan tulisi polttaa laulunäytteet CD:lle ja lähettää ne meille. Näytteiden ei tarvitse olla Nightwishia, vaan ihan mitä tahansa musiikkia jota laulamalla hakija uskoo antavan äänestään ja äänensä mahdollisuuksista meille todenmukaisen ja tarkan kuvan. Jos hakija kuitenkin valitsee laulettavakseen Nightwishia, on tärkeää että kuulemme biiseistä hakijan omaa persoonallista tulkintaa. Jos hakija on laulanut levylle aikaisemminkin, ja haluaa lähettää meille kokonaisen albumillisen tavaraa, levyyn on merkattava selkeästi ne biisit jotka meidän halutaan ensisijaisesti kuuntelevan. Laulunäytteen lisäksi hakijan tulisi lähettää meille valokuva itsestään.

Aikaisemmin on huhuttu, että Epica-yhtyeen laulaja liittyisi Nightwishin uudeksi laulajaksi. Tämä on vain perätön huhu, jonka on tyrmännyt sekä Nightwish että Epica.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.