Metallimusiikki.net

Nightwish valitsee uuden laulajan vuonna 2007.

  • Julkaistiin torstaina 28.09.2006.
  • Luettu 1087 kertaa
  • Bändit:

Kotimaisen Nightwish -yhtyeen nettisivuilla, jotka sijaitsevat osoitteessa www.nighwish.com, on tiedotettu hyvin informatiivisesti bändin suunnitelmista uuden laulajan hankkimisen suhteen. Bändin nettisivuilla ilmoitetaan, että: Laulajavalinta tullaan julkaisemaan jossain vaiheessa ensi vuoden puolella ja siitä tullaan ilmoittamaan kaikissa medioissa.

Nightwish saapasteli hiljan studioon aloittaakseen uuden albuminsa äänitystyöt — bändin ensimmäinen albumi ilman Tarja Turusta.

Bändin nettisivuilla kerrotaan uuden laulajan valinnasta seuraavin sanoin: Mitään laulajavalintaa ei ole vielä tehty, eikä päätöksiä sen suhteen tehdäkään ennen vuodenvaihdetta. Laulajavalinta tullaan julkaisemaan jossain vaiheessa ensi vuoden puolella ja siitä tullaan ilmoittamaan kaikissa medioissa.

Nightwish erotti Tarja Turusen, bändin pitkäaikaisen laulajattaren, avoimen kirjeen kautta. Kirje luovutettiin Turuselle heti sen jälkeen kun bändi oli tehnyt viimeisen yhteisen keikan Helsingissä Hartwall Arenalla viime vuoden lokakuussa. Helsingin keikka videoitiin ja julkaistiin myöhemmin DVD-levynä — julkaisun nimeksi annettiin “End of an Era”. Kyseinen julkaisu myi sen verran hyvin, että se pääsi Saksan levylistan sijalle 3 ja on myynyt kultaa… Kultaa se myi myös Suomessa välittömästi levyn julkaisua seuranneena päivänä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.