Metallimusiikki.net

Nightwish: videoblogi netissä.

  • Julkaistiin sunnuntaina 04.03.2007.
  • Luettu 1097 kertaa
  • Bändit:

Nightwish-bändin promokuva, jossa etualalla punaiseen takkiin pukeutunut Tarja Turunen. Turusella pitkät, suorat hiukset. Oikeassa laidassa Marco Hietala. Kuvassa myös muut bändin jäsenet.Nightwish on paljastanut netissä uuden videobloginsa, josta bändi uutisoi aikaisemmin nettisivuillaan. Blogiin voi päästä suoraan tästä klikkaamalla. Blogissa bändi kertoo uuden albumin työstämisestä ja muista kuulumisista. Bändi työstää uutta albumiaan lontoolaisessa Abbey Road Studiossa.

Yhtye julkaisee uuden singlen, jonka nimeksi on annettu “Eva”, 30. päivä toukokuuta. “Eva” tulee olemaan vain Internetissä julkaistava single. Sen myynnistä saadut rahat tullaan lahjoittamaan myöhemmin hyväntekeväisyyteen. Nightwish ei ole vielä nimennyt hyväntekeväisyyskohdettaan. Suomessa “Eva”-singlen voi ostaa NetAnttilan verkkokaupasta.

“Eva”-singlellä kuullaan ensimmäistä kertaa Nightwishin uuden laulajan ääntä. Uusi laulaja valittiin n. 2000 hakijan joukosta. Vielä tässä vaiheessa Nightwish ei ole tuonut julkisuuteen yhtyeen laulajattaren nimeä, sillä se paljastetaan vasta 30. päivä toukokuuta bändin nettisivuilla. Internet-singlestä aiotaan laskea levitykseen singlen julkaisupäivänä myös radiosoittoon tarkoitettu versio.

Kuudes Nightwish-yhtyen albumi aiotaan julkaista syyskuun 26. päivä. Levyn julkaisua edeltää elokuussa päivänvalon kohtaava single.

Nightwish lähtee lokakuussareissuun, se aloittaa Pohjois-Amerikan suunnalla kiertueen Springfieldistä. Bändin nettisivuilla listataan tarkka ja ajankohtainen kiertueaikataulu.

Bändin alkuperäinen laulaja, Tarja Turunen, erotettiin avoimen kirjeen kautta. Turunen sai kirjeen luettavakseen vuoden 2005 lokakuussa — bändi luovutti kirjeen Tarjan luettavaksi heti sen jälkeen kun he olivat soittaneet keikan Hartwall-areenalla Helsingissä. Helsingin keikka videoitiin ja julkaistiin myöhemmin “End of an Era” -DVD:llä + CD:llä. Julkaisu kipusi aikoinaan Saksan levylistan sijalle n:o 3.

Nightwish on:

  • Tuomas Holopainen (kosketinsoittimet)
  • Marco Hietala (basso ja laulu)
  • Erno “Emppu” Vuorinen (kitara)
  • Jukka Nevalainen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.