Metallimusiikki.net

Nightwishin uusi laulaja kirjoittaa.

  • Julkaistiin maanantaina 14.05.2007.
  • Luettu 1030 kertaa
  • Bändit:

Nightwish-yhtyeen jäsenet promokuvassa, jossa näkyy myös Tarja Turunen. Kuva on jokseenkin vääristynyt, kuva on saatettu ottaa kalansilmälinssillä.Albumi ulos syyskuussa

Uusi Nightwish -laulaja, jonka nimeä tosin ei vieläkään ole paljastettu, kirjoittaa yhtyeen nettisivuilla studiopäiväkirjaan kuulumisia. Bändihän äänittää tällä hetkellä seuraavaa pitkäsoittoaan.

Yhtyeen keulahahmo ja kosketinsoittaja Tuomas Holopainen paljasti hiljattain suomalaiselle Soundi-musiikkilehdelle, että Nightwishin seuraava albumi julkaistaan syyskuussa. Soittolistan erikoisuuksiin kuuluu kappale, minkä nimi on “The Poet and the Pendulum”. Kappaleen kesto on 14 minuuttia. Biisin kertosäe kuuluu seuraavasti:

I cannot cry / ‘Cause the shoulder cries more / I cannot die / I, the whore for the cold world.

Yhtyeen uusi “Eva”-single julkaistaan keskiviikkona 30. päivä tätä kuuta. Kyseessä on vain Internetissä julkaistava single, josta saatavat tulot tilitetään hyväntekeväisyyteen. Suomessa “Eva”-teoksen voi hankkia vain NetAnttilan musiikkikaupasta. Singlejulkaisusta lasketaan levitykseen myös radiosoittoon tarkoitettu promo. Bändin uuden laulajan nimi tullaan julkaisemaan samana päivänä kuin singlekin. Naislaulajan nimi paljastetaan bändin nettisivuilla sekä lehdistötiedotteessa.

Kuudes Nightwish-albumi julkaistaan syyskuun 26. päivä. Ennen pitkäsoiton saapumista keskuuteemme, sitä edeltää vielä normaalin levykauppoihin rantautuvan singlen julkaisu elokuussa.

Bändi erotti alkuperäisen laulajansa, Tarja Turusen, avoimen kirjeen kautta, mikä annettiin Turusen luettavaksi välittömästi viimeisen yhteisen esiintymisensä jälkeen. Orkesteri soitti yhdessä viimeksi 21. päivä lokakuuta vuonna 2005 helsinkiläisessä Hartwall Areenassa. Helsingin keikka taltioitiin ja julkaistiin myöhemmin “End of and Era” DVD:nä ja CD:nä. Levy kipusi mm. Saksan levylistan sijalle n:o 3.

Nightwish on:

  • Tuomas (koskettimet)
  • Marco (basso ja laulu)
  • Jukka (rummut)
  • Emppu (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.