Metallimusiikki.net

Nine Inch Nails laittanut teaser-videon nettisivuilleen.

Nine Inch Nails on laittanut nettisivuilleen teaser-videoleikkeen, jonka tarkoitus lienee houkutella ihmisiä tutustumaan bändin piakkoin julkaisemaan live-DVD-levyyn. Live-levyn nimeksi on annettu “Nine Inch Nails Live: Besides You In Time”.

“Nine Inch Nails Live: Beside You In Time” on tarkoitus julkaista ensi vuoden puolella — julkaisulla kuullaan ja nähdään bändin viime maaliskuussa tekemät kaksi live-keikkaa. Levyllä ilmeisesti tullaan näkemään jonkin verran bonus-tavaraa, mutta niistä ei ole vielä kerrottu tarkemmin. Live-DVD julkaistaan sekä perinteisenä DVD-levynä, että nykyaikaisena HD-DVD- ja Blu-ray-julkaisuina. Tämä on sitä nykyaikaa.

Nine Inch Nails kertoo olevansa tällä hetkellä työstämässä uutta albumia. Bändin keulahahmo Trent Reznorin kerrotaan olevan kirjoittamassa uusia biisejä. NIN ilmeisesti käy levyttämässä ensi vuoden puolella, mutta tästä ei virallista tietoa ole annettu.

Seuraava Nine Inch Nailsin albumi tulee olemaan jatkoa bändin vuonna 2005 julkaisemalle “With Teeth” -kiekolle, joka oli bändin ensimmäinen ns. kokoelmalevy kuuteen vuoteen.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.