Metallimusiikki.net

Nocturnal Rites kuvasi "Never Again" -musiikkivideon.

 • Julkaistiin perjantaina 16.03.2007.
 • Luettu 1797 kertaa
 • Bändit:

Nocturnal Rites -bändin jäsenet, eli viisi miestä, seisovat rivissä valkoista taustaa vasten ja osoittelevat käsimerkeillä. Miehillä on pitkät hiukset ja naamat irvessä.Ruotsin melodista metallia veivaava Nocturnal Rites -bändi on saanut valmiiksi uuden musiikkivideon, jonka bändi teki kappaleesta “Never Again”. Kyseessä on bändin basistin, Nils Erikssonin lausuman mukaan “puolinopea, kasvoille hyppiva, metalli-isku”.

NR aikoo julkaista uuden albumin vielä tämän vuoden puolella. Kiekko ilmestyy Century Media Recordsin liukuhihnalta. Eriksson on maininnut bändin nettisivuilla, että uuden kiekon materiaali kuulostaa aikaisemmasta Nocturnal Ritesin tuotannosta poikkeavalta, uudelta ja tuoreelta. Silti se on tunnistettavasti yhtyeen musiikille ominaista. Eriksson lupaa uudella rykäisyllä kuultavan erittäin mahtavia biisejä.

Nocturnal Rites on vahvistettu tämän vuoden Sweden Rock Festival -tapahtumaan, joka järjestetään Sölvesborg-nimisellä paikkakunnalla Ruotsissa. Tapahtumaa vietetään kesäkuun 6–6. päivä.

Bändin tällä hetkellä tuorein albumi kantaa nimeä “Grand Illusion”. Se julkaistiin vuoden 2005 syyskuussa CMR:n kautta. Kiekko on jatkoa Nocturnal Ritesin v. 2004 julkaisemalle “New World Messiah” -tuotokselle. “Grand Illusion” äänitettiin ja miksattiin ruotsalaisessa Toontrack Studiossa. Levyllä käy vierailemassa Stefan Elmgren, joka tunnetaan HammerFall-bändin kitaristina. Lisäksi levyllä vierailee Stratovariuksen Jens Johansson ja Evergrey-yhtyeen Henrik Danhage, kuin myös Naglfarin Kristoffer W. Olivius.

“Grand Illusion” -albumin kappaleet:

 1. Fools Never Die
 2. Never Trust
 3. Still Alive
 4. Something Undefined
 5. Our Wasted Days
 6. Cuts Like A Knife
 7. End Of Our Rope
 8. Never Ending
 9. One By One
 10. Deliverance

Nocturnal Rites on:

 • Jonny Lindkvist (laulu)
 • Fredrik Mannberg (rytmikitara)
 • Nils Norberg (kitara)
 • Nils Eriksson (basso)
 • Owe Lingvall (rummut)
 • Henrik Kjellberg (kosketinsoitin)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.