Metallimusiikki.net

Nocturnal Rites: "The 8th Sin".

 • Julkaistiin keskiviikkona 21.03.2007.
 • Luettu 1070 kertaa
 • Bändit:

Nocturnal Rites -bändin jäsenet, eli viisi miestä mustissa vaatteissa, seisovat nurmikolla valkoista taustaa vasten. Miehillä on pitkät hiukset, osalla vaaleat ja toisilla mustat.Ruotsalainen melodista metallia tuottava Nocturnal Rites on paljastanut uuden albuminsa nimen. Se on “The 8th Sin” ja se julkaistaan ruttoamaan tätä planeettaa Century Media Recordsin leivistä toukokuun 28. päivä. Albumi tarjoaa kuuntelijalle modernin äänimaailman, jota terästää raa’at riffit, mahtavat kuoro-osuudet ja bändille ominainen kitarataiturointi. Albumin luvataan olevan kuitenkin edelleen tuttua Nocturnal Rites -materiaalia.

“The 8th Sin” -kiekon tuotti bändi omatoimisesti yhteistyössä Shepin kanssa. Kiekon miksasi NR ja Mattias Eklund Toontrack Musicin studiossa, joka sijaitsee Ruotsin Umeåssa.

“The 8th Sin” -albumin kappaleet:

 1. Call Out To The World
 2. Never Again
 3. Not The Only
 4. Tell Me
 5. Not Like You
 6. Leave Me Alone
 7. Till I Come Alive
 8. Strong Enough
 9. Me
 10. Pain & Pleasure
 11. Fools Parade (Outro)

Nocturnal Rites sai hiljattain uuden musiikkivideonsa, joka kantaa nimeä “Never Again”, kuvaukset valmiiksi. Bändin basisti Nils Eriksson on lausunut biisin olevan “puolinopea, kasvoille hyppivä metallinpala”.

Bändi on vahvistettu saapuvaksi tämän vuoden Sweden Rock Festival -tapahtumaan. Ruotsin Sölvesborgissa kesäkuun 6.–7. päivä vietettävässä metallimessussa nähdään mm. Aerosmith, Scorpions, Dimmu Borgir ja Heaven & Hell.

NR:n tällä hetkellä tuorein tuotos on “Grand Illusion” -albumi, joka ilmestyi pari vuotta sitten CMR:n syövereistä. Albumi on jatkoa bändin vuonna 2004 julkaisemalle “New World Messiah” -rykäisylle. “Grand Illusion” äänitettiin ja miksattiin Toontrack Studiossa ja sillä käy vierailemassa mm. Stratovarius-bändin Jens Johansson sekä HammerFall-yhtyeen Stefan Elmgren ja Naglfarin Kristoffer W. Olivius.

Nocturnal Rites on:

 • Jonny Lindkvist (laulu)
 • Fredrik Mannberg (rytmikitara)
 • Nils Norberg (kitara)
 • Nils Eriksson (basso)
 • Owe Lingvall (rummut)
 • Henrik Kjellberg (kosketinsoitin)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.