Metallimusiikki.net

Nominon helmikuussa studioon.

  • Julkaistiin keskiviikkona 06.12.2006.
  • Luettu 969 kertaa
  • Bändit:

Ruotsalaisen Nominon-bändin nelihenkinen miehistö mustavalkoisessa kuvassa. Bändin jäsenillä on pitkät hiukset ja bändipaidat päälläDeath metal -bändi Nominon uutisoi 5. päivä kuluvaa kuukautta nettisivuillaan aikovansa siirtyä ensi vuoden helmikuussa studioon äänittämään seuraavaa julkaisuaan. Uutisessa kerrotaan bändin varanneen kaksi viikkoa studioaikaa Necromorbus Studiosta ja saaneen tuottaja Tore Stjerna -nimisen miehen avustamaan julkaisun luomisessa. Helmikuussa äänitettävä opus on Nominon-bändin kolmas studioalbumi, jonka nimeä ei ole vielä tässä vaiheessa päätetty. Tavoitteeksi bändi kertoo em. uutisessa sen, että levy yritetään saada julkaistua maailmanlaajuisesti ensi vuoden toukokuussa.

Nominon kertoo nettisivuillaan julkaisemassa englanninkielisessä uutisessa albumin valmistamisesta ja julkaisemisesta seuraavasti:

The flames of Hell will soon increase further and destroy the world… The time has come to record another skull crushing Metal of Death opus. Nominon has booked two weeks at the infamous Necromorbus Studio with producer Tore Stjerna during February next year to lay down the tracks of what will become the third full length album, yet untitled. As of now Nominon are negotiating with various companies around the globe that will be involved in this release, when it comes to licensing matters and vinyl release etcetera, but one thing is for certain and that is that Konqueror RDS will definitely be the number one label once again that are responsible for the CD release. As soon as the band has signed further agreements we will keep you informed, but the plan is to work out a worldwide release for May 2007.

Samassa uutisessa bändi kertoo Agonia Recordsin kautta julkaistavasta vinyylijulkaisusta. Agonia ilmeisesti sittenkin julkaisee vinyylin, vaikka on aikaisemmin antanut bändin ymmärtää parin viimeisen kuukauden ajan, ettei se onnistu. Nominon aikoo julkaista seuraavankin albuminsa 12”-vinyylinä, sekä tietysti CD-formaatissa.

Nominon on hiljattain uutisoinut liittäneensä bändin kokoonpanoon basistin hommia hoitamaan Anders Malmström -nimisen miehen, joka soittaa myös Immemoreal ja Prophanity -nimisissä bändeissä.

Bändin edellisen albumin nimi on “Recremation” ja se julkaistiin Konqueror Records -firman kautta CD-levynä viime vuonna. Albumin 12”-vinyyliversio julkaistiin taas Blood Harvest Recordsin kautta. “Recremation” äänitettiin ja miksattiin NEcromobrus Studiossa, joka sijaitsee Tukholmassa. Nominon teki musiikkivideon albumin sisältämästä “House of Flies” -kappaleesta — musiikkivideo koostettiin bändin Euroopan-kiertueella tekemistä keikoista nauhoitetuista videoleikkeistä. Nominon kiersi Eurooppaa viime vuoden syys-lokakuussa Vital Remains -bändin kanssa.

Nominon-bändin jäsenet:

  • Daniel Garptoft (laulu)
  • Juha Sulasalmi (kitara)
  • Perra Karlsson (rummut)
  • Christian Strömblad (kitara)

Bändin diskografia:

  • 1993: “Daemon I” (demo)
  • 1993: “Daemon II” (demo)
  • 1996: “My Flesh” (demo)
  • 1996: “Demo II ’96” (demo)
  • 1997: “Promo ’97”
  • 1999: “Diabolical Bloodshed” CD, X-treme Records (SWE)
  • 2003: “Blaspheming The Dead” kasetti-EP, Nuclear Winter Rec. (GRE)
  • 2004: “The True Face of Death” MCD, Nuclear Winter Rec (GRE)
  • 2004: “The True Face of Death” MLP, TPL Rec. (SWE)
  • 2004: “Daemons of the Past” Nominon/Fafner demo-CD, Northern Silence Prod. (GER)

Bändin alkuaikojen historiaa:

Juha Sulasalmi perusti Nominon-nimisen bändin yhdessä Peter Nilsson -nimisen miehen kanssa vuoden 1993 tammikuussa, kun bändin edellinen projekti (Choronzon) oli hajonnut. Tällä kokoonpanolla Nominon julkaisi kaksi demo (Daemon I ja Daemon II) vuonna 1993. Kyseisiä demoja levitettiin vain Ruotsin underground-piireissä. Musiikillinen tyyli oli death ja black metallin sekoitusta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.