Metallimusiikki.net

Obscuralta albumi alkuvuodesta.

  • Julkaistiin tiistaina 20.07.2010.
  • Luettu 1128 kertaa
  • Bändit:

Saksan Münchenissä tukikohtaansa pitävä Obscura uutisoi kitaristi–laulaja Steffen Kummererin suulla, että uuden studioalbumin biisiaineisto on nyt kirjoitettu valmiiksi. Yhtye on lisäksi saapastellut studioon nauhoittamaan levyä, joka tullaan julkaisemaan Relapse Recordsin kautta varhain vuoden 2011 alussa. Äänitteen tuottamisessa auttaa V. Santura, joka on bändin pitkäaikainen yhteistyökumppani aikaisempien levyjen äänitystöistä. Nyt nauhoitettava albumi tulee olemaan Obscuran järjestyksessä kolmas pitkäsoitto. Se on seuraaja helmikuussa 2009 ilmestyneelle “Cosmogenesis”-kiekolle. Senkin julkaisi Relapsen remmi ja senkin tuottajana toimi V. Santura.

Keulahahmo Kummerer kertoo, että uudelle albumille on raavittu läjään runsaasti uniikkeja ideoita ja erilaisia elementtejä tuomaan moniulotteisuutta albumin äänimaailmaan. Luvassa on kahta edellistä albumia enemmän akustisia kitaraosuuksia ja seitsenkielisten instrumenttien ääntä. Musiikki tulee olemaan edelleen luokiteltavissa progressiivisen death metallin genreen. Obscura aikoo julkaista albumin ensi vuoden alussa. Sen jälkeen saksalaiset siirtyvät maailmankiertueelle. Ennen maailmankiertuetta yhtye soittaa syyskuussa Meksikossa ja joulukuussa Belgiassa.

Obscura on:

  • Steffen Kummerer (kitara ja laulu)
  • Christian Muenzer (kitara)
  • Jerden Paul Thesseling (basso)
  • Hannes Grossmann (rummut)

Progressiivista kuolonmetallia soittava Obscura on toiminut vuodesta 2002. Sen perusti kitaristi ja laulaja Steffen Kummerer. Bändin debyyttialbumi “Retribution” ilmestyi vuonna 2006 omakustanteisesti sen jälkeen kun ryhmä oli saanut jollain ilveellä itsensä mukaan Suffocationin aisapariksi sen Euroopan-kiertueen päivämäärien ajaksi. Albumin ilmestyttyä Obscura soitti uuden Euroopan-kiertueen vuonna 2007.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.