Metallimusiikki.net

Obscuran "Omnivium" kuunneltavissa ennakkoon.

 • Julkaistiin perjantaina 25.03.2011.
 • Luettu 816 kertaa
 • Bändit:

Vihertävä futuristinen ja fantasia-aiheinen piirros jonkinlaisesta avaruudessa möllöttävästä suusta, josta valuu lonkeroita.Julkaistaan 4.4.2011

Saksan Obscura laittoi muutamia tunteja sitten ennakkokuunneltavaksi pitkään ilmestymistä odottaneen “Omnivium”-albuminsa. Relapse Recordsin kautta julkaistava opus tullaan julkaisemaan useana eri CD-versiona, vinyylipainoksena ja digitaalisesti. Koko kiekon soittolistan voi käydä kuuntelemassa Obscuran MySpace-sivuilta. Varsinainen levyjulkaisu koetaan 4. huhtikuuta. Obscuran neljäs levy on seuraaja jonkin verran menestystä niittäneelle, viime vuoden jälkimmäisellä puoliskolla esiin tuupitulle “Cosmogenesis“-teokselle. Uudesta albumista on laitettu ennakkotilattavaksi kaksi versiota; standardipainos ja bonusraidalla varustettu spesiaalipaketti, jossa on mukaan kitaraplektra, Obscura-hihamerkki ja tarra, jossa näkyy albumin kansitaide. Digitaalinen erikoisversio laitetaan myyntiin iTunesiin.

Obscuran uuden levyn kansitaiteen toteutti Dying Fetuksen sekä High On Firen äänitteitä kuvittanut Orion Landau. Yhtyeen mukaan albumin biisit ovat saaneet vaikutteita Friedrich Schellingin kirjoittamasta On Nature’s Connection to the Spirit World -kirjasta. “Omnivium”-albumin sanomaa tullaan kuulemaan huhtikuussa käynnistyvällä neliviikkoisella Euroopan-kiertueella. Huhtikuun lopussa käyntiin murahtava keikkaputki sisältää esiintymisen muun muassa Neurotic Deathfestissä ja reissussa mukana kulkevat Hate Eternal ja Beneath The Massacre. Kiertue ei tuo yhtyeitä tänne Suomeen.

“Omnivium”-albumin kappaleet:

 1. Septuagint
 2. Vortex Omnivium
 3. Ocean Gateways
 4. Euclidean Elements
 5. Prismal Dawn
 6. Celestial Spheres
 7. Velocity
 8. A Transcendental Serenade
 9. Aevum

Obscura on:

 • Steffen Kummerer (laulu ja kitara)
 • Christian Muenzner (kitara)
 • Jeroen Paul Thesseling (basso)
 • Hannes Grossmann (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.