Metallimusiikki.net

Oddland: "The Treachery of Senses".

 • Julkaistiin lauantaina 10.03.2012.
 • Luettu 1075 kertaa
 • Bändit:

Piirros pilvisestä ja myrskyisästä taivaasta, jonka päällä puolikas alastoman ihmisen yläruumis. Alaosassa tukahtuneita valkoisia kynttilöitä.Julkaistaan 30.4.2012

Turkulainen progemetallia soittava Oddland suunnittelee julkaisevansa huhtikuun lopussa esikoisalbuminsa. Vuodesta 2003 lähtien toiminut Oddland vietti kuukausia sävellessään biisejä debyyttialbumiaan "The Treachery of Senses" varten. Yhtyeen laulaja–kitaristi Sakari Ojanen kertoo, että albumista kyettiin luomaan eheä kokonaisuus eikä vain kokoelma yksittäisiä biisejä. Niin huolimatta siitä, että osa kiekolla kuultavista kappaleista on melko vanhaa tuotantoa ajalta, jolloin bändi oli vasta saanut levytyssopimuksen Century Medialta. Albumin äänitysvaiheessa Oddlandia avusti Dan Swanö, sekä erikseen Fantom Studioilla Samu Oittinen. Debyyttialbumin uskotaan olevan todellinen "killeri", koska samanlaista musiikkia ei juurikaan ole saatavilla. Sen vuoksi "The Treachery of Senses" tuskin jää huomiotta.

Dan Swanön mukaan "The Treachery of Senses" oli yksi helpoimmista miksattavista albumeista hänen urallaan. Sen sisältämiä biisejä hän kehuu uskomattomiksi ja olevansa ylpeä saadessaan olla osa niiden valmistusrattaistoa. Oddlandin väki käytti albuminsa kuvittamisessa Elton Fernandesin kykyjä. Albumin kansitaide näkyy oikealla puolen.

"The Treachery of Senses" -albumin kappaleet:

 1. Above And Beyond
 2. Flooding Light
 3. In The Eyes Of The Mourning
 4. Aisle Of Array
 5. Past The Gates
 6. Still The Spirit Stays
 7. In Endless Endeavour
 8. Sewers
 9. Lines Of Silver Blood
 10. Ire

Oddland on:

 • Sakari Ojanen (laulu ja kitarat)
 • Jussi Poikonen (kitarat)
 • Joni Palmroth (basso)
 • Ville Viitanen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.