Metallimusiikki.net

Orcrist värväsi joukkoja.

Vuonna 2000 perustettu italialainen black metal -bändi Orcrist uutisoi värvänneensä yhtyeen joukkoihin norjalaisen Isvind-yhtyeen riveistä tutun Goblinin ja Defixio-bändin Manen. Mane soittaa siis tästä lähtien kitaraa ja bassoa, Goblin taas rääkyy mikrofoniin. Orcrist onnistui värväämään uutta ihmismassaa rattaisiinsa pian sen jälkeen kun yhtyeestä oli eronnut kokonaista kolme muusikkoa.

Bändi, joka on tehnyt yhteistyötä jo kauan norjalaisten bändien jäsenten kanssa, julkaisi hiljattain uuden split-7”-levyn yhdessä Beastcraftin kanssa. Bändi luo tällä hetkellä materiaalia Desektratorin Tore Bratsethin kanssa julkaistakseen myöhemmin split-kiekon yhdessä Old Funeralin kanssa. Kyseisen bändin joukoissa on aiemmin soitellut useaan otteeseen Varg Vikernes, Abbath sekä Demonaz. Uusikin split julkaistaan Temple Of Darknessin kautta samaan tapaan kuin edellinenkin levy.

Orcristin perustaja ja rumpali Grav kertoo yhtyeen MySpace-sivuilla julkaistussa tiedotteessa, että hän on aina halunnut bändin pysyvän underground-tason joukkueena, joka soittaa vanhan koulukunnan black metallia. Raakaa ja saastaista sellaista. Näin hän uskoi myös muiden yhtyeen jäsenten haluavan, mutta väittää muiden orkesterin jäsenten halunneen tehdä Orcristista “kaupallisen”. Tästä johtuen Grav suosittelikin aikaisemmille bändin jäsenille, että heidän olisi syytä harkita soittamista jatkossa jossakin toisessa bändissä. Pian tämän jälkeen hän keskusteli Goblinin kanssa bändin tilasta — Goblin päätyi oitis vahvistamaan Orcristin rivejä. Sen jälkeen Grav ryhtyi sanasille Manen kanssa, joka vastasi olevansa enemmän kuin iloinen jos hän pääsisi bändiin soittamaan kitaraa ja bassoa. Rumpali kertoo molempien miesten olevan sellaisia muusikkoja, joita hän henkilökohtaisesti ihailee ja arvostaa.

Bändin MySpace-sivuilta voi kuunnella näytteitä mm. yhtyeen Beastcraftin kanssa tekemältä split-julkaisulta.

“Orcrist — Black Destroyer” -split-julkaisun kappaleet:

  1. Beastcraft: Celebrations of Christ’s Death
  2. Beastcraft: Resurrection Through Desecration And Churchfires
  3. Orcrist: Black Destroyer
  4. Orcrist: Oblivion (...From Heart And Thorns)

Orcrist on:

  • Grav (rummut)
  • Goblin (laulu)
  • Mane (kitarat ja basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.