Metallimusiikki.net

Origin: "Entity".

 • Julkaistiin sunnuntaina 10.04.2011.
 • Luettu 1348 kertaa
 • Bändit:

Valokuva Kuusta tai muusta planeetasta. Kuva on kauttaaltaan harmaasävyinen. Sen päällä on musta palkki, jossa lukee Origin.Julkaistaan 10.6.2011

Yhdysvaltalainen kuolonmetallibändi Origin tiedottaa julkaisevansa kesäkuussa 2011 uuden albumin. Uusi äänite sai nimekseen “Entity”. Sen soittolista sisältää 11 biisiä, sekä yhden bonusraidan. Kiekko ilmestyy 10. kesäkuuta täällä Euroopan alueella Nuclear Blast Recordsin kautta. Kolmea päivää aikaisemmin se rantautuu rytmiryhmän kotimannuilla ja Kanadassa. Teknistä death metallia sisältävä “Entity” on yhtyeen mukaan 45 minuutin mittainen kuuntelukokemus. Kiekon kansitaiteen toteutti Colin Marks, jonka mukaan yhtyeellä oli jo alusta lähtien tarkka visio siitä, minkälaista kuvitusta etukanteen haluttiin. Kansikuvaan haluttiin tuoda esille tyhjyyttä, autiutta ja toismaailmallista meininkiä. Origin MySpace-sivuilta löytyy kuunneltavaksi yhtyeen uran aikaisemmasta tuotannosta valittuja paloja.

Originin “Entity” on sen järjestyksessä viides studionauhoite. Teos on seuraaja vuoden 2007 “Antithesis”-opukselle. Uusikin albumi nauhoitettiin Kansasissa sijaitsevassa Chapman Recording Studiossa yhdessä bändin pitkäaikaisen tuottajan ja ystävän Robert Rebeckin seurassa.

“Entity”-albumin kappaleet:

 1. Expulsion Of Fury
 2. Purgatory
 3. Conceiving Death
 4. Swarm
 5. Saliga
 6. The Descent
 7. Fornever
 8. Committed
 9. Banishing Illusion
 10. Consequence Of Solution
 11. Evolution Of Extinction
 12. You Fail! (bonuskappale)

Bändin mukaan kuten albumin kansitaidekin, on myös musiikki kuin kivi; kylmä ja vakava. Levylle haluttiin luoda vihaista ja karua Originia — sen parhaimmat 45 minuuttia tähän mennessä.

Origin on:

 • Jason Keyser (laulu)
 • Paul Ryan (kitarat ja laulu)
 • Mike Flores (basso ja laulu)
 • John Longstreth (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.