Metallimusiikki.net

Ov Hell: "The Underworld Regime".

Metallimusiikin superryhmä Ov Hell tiedottaa kastaneensa debyyttialbuminsa nimeksi “The Underworld Regime”. Se on black metallia sisältävä äänite, jonka äänityshommat on juuri viety päätökseen bändin omistamassa studiossa. Dimmu Borgirin Shagrathilla ja God Seedistä sekä Gorgorothista tutun King ov Hellin tähdittämä metallibändi julkaisee esikoisalbuminsa ensi vuoden helmikuussa Indie Recordingsin kautta. Albumille ei ole vielä tiedossa tarkkaa julkaisuhetkeä, mutta Ov Hellin mukaan se julkaistaan helmikuun alussa. Yhteensä kahdeksan kappaletta syönyt kiekko on pääosin englanniksi laulettu. Shagrath hoitaa lauluosuudet, King bassokitaran, Satyriconin Frost rummut ja kitaroissa nähdään Enslavedin Ice Dale sekä God Seedin Teloch.

Ov Hellin debyyttialbumi nauhotiettiin Earshot Studiossa. Sen tuottajana toimi Herbrand Larsen. Masteroimisosuus toteutettiin marraskuun lopussa Shagrathin ja Espen Bergin toimesta Livingroom-studion tiloissa. King on vastuussa kaikkien albumilla kuultavien kappaleiden kirjoittamisesta, Shagrath puolestaan on sanoittanut ne yhdessä Silenozin sekä Sarah Owensin kanssa. Pari albumin biisiä on puklattu bändin MySpace-sivuille kuunneltavaksi. Kuunneltavaksi laitetut biisit ovat karkeasti miksattuja versioita, joten niistä tullaan kuulemaan esikoisalbumilla nykyistä hiotummat versiot.

“The Underworld Regime” -albumin kappaleet:

 1. Devil’s Harlot
 2. Post Modern Sadist
 3. Invoker
 4. Perpetual Night
 5. Ghosting
 6. Acts of Sin
 7. Krigsatte Faner
 8. Hill Norge

Shagrath hehkuttaa Ov Hellin olevan majesteettinen bändiprojekti, jossa heijastuu sen jäsenten menneisyys ja juuret. Lokakuussa antamassaan tiedotteessa Ov Hell hehkuttaa itseään “Saatanan all-stars” -kokoonpanoksi, jonka jäseniin kuuluvat jäsenet ovat eräitä black metallin vaikutusvaltaisimpien bändien miehiä. Ov Hellin ensimmäiselle albumille laitetut kappaleet ovat osittain niitä viisuja, joita King kirjoitti Gorgorothin ja God Seedin hommien ohessa.

Ov Hell on:

 • Shagrath (laulu)
 • Ice Dale (kitara)
 • Teloch (kitara)
 • King (basso)
 • Frost (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.