Metallimusiikki.net

Ozzy maksoi 1,1 milj. verovelkoja.

  • Julkaistiin perjantaina 15.04.2011.
  • Luettu 1370 kertaa
  • Bändit:

Lepakonpurija Ozzy Osbourne on vaimonaan ja managerinaan toimivan Sharon Osbournen kanssa käynyt maksamassa Yhdysvaltain verohallinnolle 1,1 miljoonan euron edestä maksuja. Viime viikolla verokarhu yritti löytää keinon perheen omistaman asuinrakennuksen myymiselle saadakseen valtiolle kuuluvat verorahat. Ozzylle ja Sharonille oli kertynyt vuonna 2008 reilun puolen miljoonan euron ja vuonna 2009 yli miljoonan euron edestä verovelkaa. Manageri Sharon Osbournea, joka näemmä perheen rahavaroja hallinnoi, ei oltu etukäteen ilmoitettu asunnon asettamisesta pantattavaksi. Nainen toivoo, ettei tämä välikohtaus heijastu negatiivisella tavalla hänen tai Ozzyn “moraaliseen henkilöön”. Aikaisemmin huhtikuussa musiikkiyrittäjät asettivat Malibussa sijaitsevan rantahuvilansa myytäväksi. Talon myyntihinnaksi on asetettu 6,9 miljoonaa euroa. Kämppä on myös vuokrattavana 27 000 euron kuukausimaksua vastaan.

Ozzy ja Sharon Osbournen omistama rantahuvila sisältää viisi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, kirjaston, toimistotilan, kuumavesialtaan, lukuisia komerohuoneita ja takapihan, jossa on näkymä Tyynellemerelle. Kämpässä on pinta-alaa 4500 neliömetriä. Pariskunta osti asunnon alkuvuodesta 2003 ja on yrittänyt toistuvasti päästä siitä myymällä tai vuokraamalla eroon.

62-vuotias Ozzy Osbourne tunnetaan parhaiten hevilaulajana Black Sabbathista. Muusikko on uransa varrella myynyt joulukuuhun 2010 mennessä yli 100 miljoonaa levyä. Black Sabbath -tavaramerkistä Ozzy on joutunut vääntämään kättä oikeustuvassa, sillä nimen omistajaksi on pyrkinyt pääsemään Tony Iommi. Tony Iommi on yksi Black Sabbathin perustajajäsenistä ja hänet tunnetaan parhaiten sen kitaristina.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.