Metallimusiikki.net

Ozzyn vaimon rinta puhkesi.

  • Julkaistiin lauantaina 08.10.2011.
  • Luettu 1467 kertaa
  • Bändit:

People-lehden mukaan viime aikoina puheohjelmien juontajana uraansa luonut Sharon Osbourne, Ozzy Osbournen vaimo, on joutunut poistattamaan rintaimplanttinsa. Implantit poistettiin, sillä eräänä aamuna rouva oli huomannut toisen nisänsä lerpattavan omituisella tavalla, ja todennut, ettei se ole normaalia. Sunnuntaina 59 vuotta täyttävä Osbourne paineli sen johdosta kirurgille, joka tehtyään tutkimuksensa totesi toisen rinnan sisältämän implantin puhjenneen ja sen sisälmysten valuneen vatsalaukun seudulle. Nyt muori on jälleen luomurintainen. Täytteet hän asennutti rintoihinsa vuonna 2006 osana laajempaa peruskorjausta. Korjausleikkauksia hänelle tehtiin 400 000 euron edestä. Leikkauksiin kuului ylimääräisen ihon napsimista pois, rintojen kasvattaminen, jalkojen kohentaminen ja pakaroiden nostaminen. Lisäksi Sharon on nuoruuden tavoittelemisen vimmassaan kokenut vatsalaukun käsittelyä, rasvaimuja ja kasvojenkohotuksen.

Sharon Osbourne on englantilaisen rokkimuusikko Ozzy Osbournen vaimo. Nainen on uransa varrella ollut kehittämässä muun muassa Ozzfest-tapahtumaa yhdessä poikansa Jackin kanssa. Ozzfestin avulla perhe on tahkonnut yli 74 miljoonaa euroa. Nainen on urallaan osallistunut realismitelevisiosarjojen kehitykseen tuottamalla ja luomalla niistä yhden ensimmäisen: omasta perheestään kertovan The Osbournes -sarjan. Sitä esitettiin televisiossa vuosivälillä 2002–2005.

Ozzyn seuraava levyjulkaisu koetaan 15. marraskuuta. Tuolloin Eagle Rock Entertainment julkaisee muusikon uusimman kiekon "God Bless Ozzy Osbourne" DVD:nä ja Blue-ray-levynä. Levyllä nähdään kolmen vuoden varrella kuvattua aineistoa rokki-ikonin elämästä Jack Osbournen silmin nähtynä. Dokumenttielokuvan yhteydessä Ozzy kertoo nuoruudestaan, uransa varhaisajoista Black Sabbathin kanssa, sekä maineen ja addiktioiden aiheuttamista ongelmista ensimmäiseen avioliittoonsa.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.