Metallimusiikki.net

Paganizer tekee split-julkaisun Art of Murderin kanssa.

Ruotsin old-school death metal -bändi Paganizer julkaisee pari aikaisemmin julkaisematonta biisiä tämän vuoden loppuvaiheilla split-julkaisuna Art of Murderin kanssa. Kyseessä on 7” vinyyli, jolle biisit survotaan. Julkaisun painosmäärä on rajoitettu pirulliseen 666 kappalemäärään. Levy on saatavilla ainoastaan Audial Assault Recordsin kautta.

Ruotsalainen kaoottinen grindcore -yhtye Art of Murder saa omia biisejään Paganizerin kanssa julkaistavalle split-levylle, joka lasketaan levitykseen myöhemmin tämän vuoden aikana. Lisätietoja ko. julkaisusta voi käydä kaivelemassa Audial Assault Recordsin nettisivuilta osoitteesta www.audialassault.com.

Paganizerin keulamies Rogga Johansson on hieronut tuttavuutta Art of Murderin kitaristi Fredrik Anderssonin ja rumpali Henrik Schönströmin kanssa. Jälkimmäinen on tuttu sellaisista bändeistä kuin Incapacity, Torchbearer ja Unmoored. Heillä on suunnitelmissa perustaa uusi bändi, jonka nimeksi aiotaan antaa Megascavenger. Bändin debyyttialbumi on tarkoitus käydä äänittämässä tämän vuoden lopussa — levy julkaistaan RAHW Productionsin kautta.

Paganizer julkaisee uuden albuminsa, nimeltään “Carnage Junki”, tämän syksyn aikana Vic Recordsin kautta. Bändin nettisivuilla kerrotun tiedotteen mukaan kyseinen julkaisu äänitettiin ja masteroitiin Dan Swanön toimesta. Tulevalla levyllä bassokitaran kieliä rämpytti Patrik Myrén, joka on tehnyt levylle yhden oman biisin. Levyn kansitaiteen ja grafiikat on tehnyt Ivan Bragin.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.