Metallimusiikki.net

Pain-albumi toukokuussa 2011.

  • Julkaistiin maanantaina 01.11.2010.
  • Luettu 1437 kertaa
  • Bändit:

Hypocrisyn riveissä seisovan Peter Tägtgrenin metallibändi Pain uutisoi viikonloppuna ihmettelevänsä ensinnäkin sitä mitä helvettiä tapahtuu. Sen ohessa yhtye tiedottaa painiskelleen Painin sijaan kaikenlaisten muiden asioiden parissa. Tägtgren on itse ollut kiireinen Hypocrisyn kanssa, joka palasi vasta hiljattain takaisin kotiseudulleen kiertueelta Etelä-Amerikassa. Rumpali David Wallin on kehittänyt työuraansa Unique Pyrotechnicin saralla ja soittanut eräitä klubikeikkoja. Basisti Johan Husgafvel on ollut elokuusta alkaen isä ja kitaristi Michael Bohlin puolestaan soittaa musiikkia useissa sivuprojekteissa. Näistä kiireistä huolimatta bändillä on valmiina ainakin kahdeksan biisiä.

Pain julkaisi aikaisemmin kuluvana vuonna tuplalevynä “Cynic Paradise” ja “Live in Paris” -kiekkonsa. Ensin mainittu on alunperin viime vuoden puolella julkaistu studioalbumi. Tälle levylle on tulossa seuraa toukokuussa 2011, sillä bändi suunnittelee julkaisevansa silloin uuden albumin. Bändillä on tähän mennessä valmiiksi sävellettyä musiikkiaineistoa kahdeksaan biisiin. Lisäksi 3–4 kappaletta tullaan säveltämään lähiaikoina. Sen jälkeen albumi aiotaan nauhoittaa siten, että äänitystyöt starttaavat aikaisintaan loppuvuodesta 2010 tai ensi vuoden alussa.

Metallibändi tulee siirtymään toukokuussa 2011 ilmestyvän albumin jälkeen tien päälle. Yhtye pyrkii esiintymään ainakin ensi vuoden kesäfestivaaleilla aina kun sopiva tilaisuus urkenee. Pain pyrkii luomaan uudesta levystä uransa parhaan.

Pain on:

  • Peter Tägtgren (laulu ja soittimet)
  • Michael Bohlin (kitarat live-esiintymisissä)
  • Johan Husgafvel (basso live-esiintymisissä)
  • David Wallin (rummut live-esiintymisissä)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.