Metallimusiikki.net

Painilta albumi kesäkuussa.

 • Julkaistiin lauantaina 05.03.2011.
 • Luettu 1480 kertaa
 • Bändit:

Kesäkuussa Vantaan Myötätuulirockiin saapuva industrial metal -bändi Pain tiedottaa tuovansa 3.6. kauppoihin uuden albumin. Albumin nimeä ei ole vielä paljastettu, mutta sen soittolista on. Seuraaja kahden vuoden takaiselle “Cynic Paradise” -opukselle on edeltäjäänsä aggressiivisempi ja nopeampi. Äänitteen julkaisee Nuclear Blast Records, kuten edellisenkin kiekon. Yhtye ilmoitti viime vuoden lopulla aloittavansa albumin nauhoittamisen joko loppuvuodesta 2010 tai sitten uuden vuoden alussa. Viime viikkoina Painin joukkio on keskittynyt Euroopan-kiertueen rakentamiseen. Kiertue starttaa toukokuun lopussa Ukrainasta. Myötätuulirockin esiintyminen on toistaiseksi sen ainoa esiintyminen Suomessa.

Painin basisti Johan Husgafvelin ystävä, Nightwishin naislaulaja Anette Olzon kuvailee Painin uutukaista edeltänyttä albumia raskaammaksi ja aggressiivisemmaksi. Lisäksi Peter Tägtgrenin laulutyöskentely on synkempää kuten sanoituksetkin. Naisen mukaan ainakin yksi uutukaislätyn kappaleista muistuttaa Hypocrisyn tuotantoa. Pain ei ole vielä kertonut miksi se uutta kiekkoaan kutsuu. Sen soittolistalla kuullaan seuraavat biisit:

 1. Let Me Out
 2. The Dark
 3. The Great Pretender
 4. You Only Live Twice
 5. Dirty Woman
 6. We Want More
 7. Leave Me Alone
 8. Feed The Monster
 9. Sleeping With The Dead

Pain on:

 • Peter Tägtgren (laulu ja kitara)
 • Michael Bohlin (kitara)
 • Johan Husgafvel (basso)
 • David Wallin (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.