Metallimusiikki.net

Pantokrator: "Aurum".

  • Julkaistiin perjantaina 29.12.2006.
  • Luettu 717 kertaa
  • Bändit:

Ruotsalainen jahvenpalvojabändi Pantokrator ilmoittaa siirtyvänsä jälleen studioon, Ruotsin Halmstad-nimisen paikkakunnan lähelle, äänittelemään uutta albumiaan. Levyn nimeksi on annettu “Aurum”. Se julkaistaan maalis-huhtikuussa Whirlwind Recordsin kautta. Kiekon tuottamisesta vastaa Rickard Bengtsson, joka on tehnyt aikaisemmin töitä muiden muassa sellaisille nimille kuin Arch Enemy ja Spiritual Beggars.

Momentum Scandinavia on julkaissut kokoelmalevyn, jossa kuullaan musiikkia jokaiselta Pantokratorin julkaisulta — alkaen bändin ensimmäisestä demokasetista ja päättyen tulevan albumin promoäänityksiin. Kokoelmalevy sisältää lisäksi kaksi uutta versiota bändin vanhoista biiseistä, mutta myös cover-biisin. Levyn painos on erittäin rajoitettu: 850 kappaletta. Levyn mukana kulkee 12-sivuinen booklet-lehtinen. Kokoelmalevyn voi käydä tilaamassa osoitteesta www.momentumscandinavia.com.

Pantokrator-bändin debyyttialbumi on “Blod”, mikä julkaistiin vuonna 2003 Rivel Recordsin kautta. Bändi on uransa aikana julkaissut omakustanteisia EP-levyjä, kuten “Songs of Solomon” (julkaistu v. 2001). Bändi teki viime vuonna pienehkön Euroopan-kiertueen, jossa Pantokrator kiersi Sveitsiä, Saksaa ja Hollantia. Bändi soitti lisäksi Gates of Metal -festareilla Ruotsissa.

Last year, PANTOKRATOR did a small European tour through Switzerland, Germany and Holland, and also played at the Gates of Metal festival in Sweden.

Pantokrator on:

  • Mattias Johansson (kitara)
  • Karl Walfridsson (laulu ja sanoitukset)
  • Rickard Gustafsson (rummut)
  • Jonas Wallinder (basso ja viulu)
  • Jonathan Jansson (kitara ja laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.