Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Paradise Lost: "Tragic Idol".

  • Julkaistiin tiistaina 29.11.2011.
  • Luettu 1250 kertaa
  • Bändit:

Brittiyhtye Paradise Lost ilmoitti maanantaina aikovansa julkaista levytysuransa 13. goottimetallia sisältävän albumin. Huhtikuun 24. päivä julkaistava levy on tällä hetkellä valmistettavana Englannin Lincolnshiressä sijaitsevassa The Chapel -studiossa. Soolokitaristi Gregor Mackintoshin mukaan uutukaislevy tulee saamaan nimekseen "Tragic Idol". Sen tuottajana toimii Jens Bogren ja musiikillisesti levy tulee sisältämään vaikutteita perinteisestä metallimusiikista ja klassisen tyylin doom metallista. Kitaristi myös mieltää uuden materiaalin melodisemmaksi, silti yhtä raskaaksi, kuin edellinen äänite. Luvassa on runsaasti kitarasooloja ja melodioita.

Vielä "Tragic Idol" -levyn soittolistaa ei ole paljastettu, mutta sille asetetaan albumin nimikkobiisin lisäksi ainakin sellaisia kipaleita kuin "Honesty in Death", "Theories from Another World" sekä "In this We Dwell". Vuonna 2009 julkaistu 12. pitkäsoitto on nimeltään "Faith Divides Us — Death Unites Us". Se kävi ilmestyttyään kipuamassa Suomen virallisella albumilistalla 22. sijalla. Levy viihtyi myös useiden muiden Euroopan maiden levylistoilla. Tämän albumin jälkeen metalliryhmä purkitti DVD-julkaisun "Draconian Times MMXI".

Paradise Lost pyrkii julkaisemaan uuden studioluomuksensa maailmanlaajuisesti Century Media Recordsin kautta. Euroopan alueen julkaisupäivämääräksi on asetettu 23. huhtikuuta ja seuraava päivä Pohjois-Amerikkaa varten. Kiekkoa seuraa kiertue. Se on vasta alkutekijöissään, mutta jo nyt on varmistettu kourallinen konsertteja kesäajan festivaaleille. Toistaiseksi yhtye ei ole kirjannut esiintymisiä Suomeen.

Paradise Lost on:

  • Nick Holmes (laulu)
  • Greg Mackintosh (kitara)
  • Aaron Aedy (kitara)
  • Steve Edmondson (basso)
  • Adrian Erlandsson (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 158 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.