Metallimusiikki.net

Paradox etsii kitaristia ja rumpalia.

  • Julkaistiin maanantaina 04.01.2010.
  • Luettu 918 kertaa
  • Bändit:

Paradoxin albumin "Riot Squad" etukannessa musta pohjaväri ja sen keskellä suuri kellertävä liekkipallo, jonka päällä rautainen vaakuna. Vaakunan ylle kirjoitettu Paradox ja itse vaakunaan kaiverrettu albumin nimi.Julkaistiin 16.10.2009

Saksalainen metallibändi Paradox ilmoitti viikonloppuna joutuneensa poistamaan kitaristi Kai Pasemannin ja rumpali Roland Jahodan yhtyeen muonavahvuudesta. Kaksikko erosi, tai erotettiin, johtuen jäsenten erilaisista tavoitteista. Paradox kiittää nyt kitaristiaan ja rumpaliaan niistä vuosista, jotka he jakoivat bändiin jäljelle jääneen laulaja-kitaristi Charly Steinhauerin ja basisti Olly Kellerin kanssa. Nyt yhtye hakee motivoitunutta soolokitaristia ja pellinpaukuttajaa — sellaisia jäseniä, jotka ovat kykeneviä sitoutumaan bändiprojektiin pitkäksi aikaa. Paradoxin uusien jäsenten soitantoa tullaan kuulemaan ensimmäistä kertaa uudella albumilla vasta ensi vuoden alussa. Bändi aikoo nimittäin julkaista 25-vuotista uraansa juhlistavan studiosoiton helmikuussa 2011.

Paradoxin uusin äänite on albumilevy “Riot Squad”. Se julkaistiin lokakuussa 2009 AFM Recordsin avittamana. Levyn tuottajana toimi yhtyeen oma keulahahmo Charly Steinhauer. Yhteensä 10 kristallinkirkasta kappaletta käsittävä kiekko miksattiin ja masteroitiin Achim Köhlerillä. Levyn kansitaide on Claudio Bergaminin luoma.

Bändi suunnittelee esiintyvänsä yleisön edessä seuraavan kerran 26.3. Saksan Essenissä Heathen-yhtyeen keikalla. Syyskuussa Paradox siirtyy Yhdysvaltojen Atlantaan esiintymään ProgPower USA XI -tapahtumassa, jossa konsertoivat myös Kamelot ja HammerFall yhdessä muiden saman genren edustajien kanssa. ProgPowerissa edustaa myös suomalainen Tarot. Ei ole vielä tiedossa tuleeko Paradox käyttämään ex-jäseniään keikkakokoonpanossa jos uusia korvaavia muusikkoja ei löydy ajoissa.

Paradox on:

  • Charly Steinhauer (laulu ja kitara)
  • Olly Keller (basso)
  • Kai Pasemann (kitara)
  • Roland Jahoda (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.