Metallimusiikki.net

Alkuperäinen Iron Maidenin laulaja Paul Di'Anno maaliskuussa Suomeen.

Voimakaskontrastinen ja värimaailmaltaan punertava lähikuva Paul Di'Annon kasvoista. Kuvassa näkyy mies katselemassa hieman sivuttain eteensä. Miehellä tyyni ilme kasvoilla. Kuvan alaosassa punertavan laatan päällä lukee mustalla värillä, että Paul Di'AnnKuvassa Paul Di'Anno

Reilu vuosi sitten Suomessa vieraillut Paul Di’Anno tulee jälleen Suomeen. Tämän miehen energia esiintyessä on varsin uskomatonta, joka kannattaa kokea itse. Paul Di’Anno on legendaarisen Iron Maiden -yhtyeen alkuperäinen laulaja. Hän toimi bändissä vuosivälillä 1978–1981. Tänä aikana hän lauloi kahdella studioalbumilla, levyillä “Iron Maiden” ja “Killers” vuosilta 1980 ja 1981. Tarkempia tietoja muusikosta voi plärätä Paul Di’Annon kotisivuilta osoitteesta www.pauldianno.com.

Lunar Path on porvoolainen melodista ja eeppistä metallia soittava yhtye. Vuonna 2006 perustettu yhtye on lyhyessä ajassa saavuttanut yleisön suosion ja on livenä erittäin voimakas. Porvoolaisyhtye tukee Paul Di’Annon esiintymisiä Suomessa. Lisätietoja yhtyeestä löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.lunarpath.com.

Paul Di’Anno esiintyy Suomessa:

  • Keskiviikkona 17. maaliskuuta 2010: On The Rocks (Helsinki)
  • Torstaina 18. maaliskuuta 2010: Amarillo/BePop (Porvoo)
  • Perjantaina 19. maaliskuuta 2010: Club Garage/Royal Nightclub (Vaasa)
  • Lauantaina 20. maaliskuuta 2010: Nuclear Nightclub (Oulu)

Paul Di’Anno kaavailee liihottelevansa Suomen keikkojen jälkeen Italiaan, jossa miehen on tarkoitus esiintyä ensimmäistä kertaa 25. maaliskuuta. Di’Anno esiintyy italialaisellekin fanikunnalle ainakin neljä kertaa. Neljä kertaa hän viihdyttää myös Chilen fanikantaansa huhtikuun ensimmäisinä päivinä ennen kuin hän taivaltaan laajan Venäjän-kiertueen vietäväksi. Laulajan vuoden 2009 keikat tullaan kaikki kokemaan Saksassa lähipäivien varrella.

Porvoon Lunar Path aikoo ennen Di’Annon kanssa esiintymistä tukea ruotsalaista industrial metallia kilkattavaa Deathstarsia sen tulevalla Suomen-kiertueella. Deathstars esiintyy Suomessa helmikuussa Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Näillä keikoilla musiikkia kauhoo myös kotimainen Fear of Domination.

Lunar Path julkaisi musiikkia edellisen kerran kuluvan vuoden puolella, jolloin yhtyeeltä pöllähti esiin neljä biisiä sisältävä EP-levy “Broken World”. Naislaulajalla varustettu rytmiryhmä julkaisi viime vuonna singlelevyn.

Lunar Path on:

  • Janica (laulu)
  • Jonas (kitara)
  • Tuukka (kitara ja taustalaulu)
  • Ari (basso)
  • Pete (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.