Metallimusiikki.net

Poisonblackin rumpalista radiojuontaja.

  • Julkaistiin lauantaina 03.10.2009.
  • Luettu 1678 kertaa
  • Bändit:

Viisi miestä punaista taustaa vasten tummanruskealla nahkashvalla. Neljä taaempaa heppua mustiin pukeutuneita, mutta etualalla istuvalla Laihialla punainen t-paita ja siniset farkut.Kuva: OWKinnunen

Studiossa uutta albumia kesän varrella luonut Poisonblack rummuttaa esiin uuden radioäänen rumpalistaan Tarmo Kanervasta. Muusikko tulee juontamaan oululaisen Radio Megan aalloilla kuultavaa musiikkipohjelmaa jokaisena lauantaina kello 15–16. Tunnin pituisen lähetyksen ensimmäinen osa tullaan kuulemaan kuluvana lauantaina. Poisonblackin pellinpaukuttaja juttelee lähetyksissään musiikista ja erityisesti uudesta rock-musiikista. Hän myös tarjoaa uutisia ja haastatteluja sellaisista bändeistä, jotka ovat kotoisin Pohjois-Suomesta. Ensimmäisessä ohjelmassa Kanerva käsittelee oululaista Dian-bändiä ja samalla seudulla hiljattain avattua kahvila-baari Nuclear Nightclubia. Hän myös keskustelee edesmenneen Sentencedin rumpali Vesa Rannan kanssa.

Poisonblackin rumpalin ensimmäisessä omassa radio-ohjelmassa jutellaan oululaisen rock-bändi Dianin lisäksi Hitmedia Oy:n toimitusjohtaja Juha Rapelin kanssa. Hitmedia Oy:n tuoterepertuaariin kuuluu Hit Player -niminen mobiilisovellus, jonka avulla musiikin, kuvien ja videoleikkeiden toistaminen matkapuhelimessa käy sutjakasti. Oulu Rokkaa -ohjelmansa Tarmo Kanerva tulee ottamaan vastaan myös kuuntelijoiden ehdottamia bändejä esiteltäväksi suurelle yleisölle. Bändiehdotuksia voi lähettää sähköpostitse Radio Megan nettisivuilla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Radio Mega kuuluu Oulun alueella ja sen lähiseuduilla Raaheen ja Yli-Iin alueelle asti.

Metallibändi siirtyi studioon elokuussa nauhoittelemeen nimeä vailla olevaa albumia julkaistavaksi alkuvuodesta 2010. Uuden pitkäsoiton tuottajana toimi Hiili Hiilesmaa. Levyllä kuultaville kappaleille on annettu sellaisia työnimiä kuin “My Sun Shines Black”, “Down The Drain”, “The Last Song”, “Buried Alive” ja “Penaaliseppo”. Ainakin osa kappaleiden nimistä hakee todennäköisesti vielä lopullista muotoaan.

Pelimannitiimin tuorein tapaus on “A Dead Heavy Day”. Se julkaistiin viime vuoden elokuussa CD-levynä, CD:n ja vinyylin yhteispainoksena ja rajoitettuna CD- ja DVD-levyn nippuna. Albumi rynni ilmestyttyään Suomen virallisella albumilistalla sen kuudennelle sijalle. Poisonblack kävi soittamassa kotikaupungissaan Oulussa seitsemän kappaletta puoliakustisesti Radio Megan keikalla. Keikka taltioitiin.

Poisonblack on:

  • Ville Laihiala (laulu ja kitara)
  • Janne Markus (kitara)
  • Marco Sneck (kosketinsoittimet)
  • Antti Remes (basso)
  • Tarmo Kanerva (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.